Ülkücü milliyetçi camianın uzun yıllardır sesi olan sanatçı Ozan Arif, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir kanser tedavisi gören Ozan Arif’in durumu, hastalığına bağlı çeşitli komplikasyonların gelişmesi üzerine ağırlaştı. Ozan Arif, dün sabaha karşı 04.50'de Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 69 yaşındaki Ozan Arif, bir süredir gırtlak kanseri ile mücadele ediyordu.

İYİ Parti Ataşehir Ozan Arif İçin Mevlid-i Şerif Okuttu
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı dün hayatını kaybeden halk Ozan Arif için İlçe Başkanlığı binasında mevlid-i şerif programı düzenledi. Düzenlenen mevlid-i şerif programında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti ve Ozan Arif için dualar edildi. Duaların ardından Ozan Arif için helva dağıtıldı. Gerçekleşen programa İlçe Başkanı İbrahim Özdemir, İlçe Yöneticileri, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cenazesi Cumartesi Günü Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Vefat haberini sosyal medyadan paylaşan oğlu Mehmet Arif Şirin, cenazenin cumartesi günü Samsun'dan kaldırılacağını açıkladı."Babam Ozan Arif Şirin bu sabah saat 04:50’de Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi 16 Şubat 2019 cumartesi günü saat 10:00!da Samsun, Atakum / İnecusu, Yalı mah. 6003. Sokaktaki evimizden alınarak Büyük Cami’de kılınacak öğle namazına muteakip Kıranköy mezarlığına defnedilecektir."