Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Bölümlerinden Sorumlu Şube Müdürü Ali Eroğlu'nun oğlu Ömer Faruk Eroğlu ile Emine Yılmaz çifti, 3 Temmuz günü Novada AVM içerisinde bulunan Ataşehir Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Ömer Faruk - Emine çiftinin nikah şahitliklerini Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Burak Şenarslan ve Cengiz Yılmaz üstlendi. Genç çiftin bir ömür boyu evet demesinin ardından şahitlerin ve davetlilerin huzurunda nikah merasimi gerçekleşti.

Ömer Faruk - Emine Eroğlu çiftinin bu mutlu gününde Aile yakınları, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürleri Vedat Vefa Budak, Nazım Yurdagül, Ercan Metin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin yanısıra okul müdürleri, müdür yardımcıları ve davetliler katılım sağlayarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Koronavirüs önlemleri ve tedbirleri eşliğinde gerçekleşen nikah merasimine katılan davetliler sosyal mesafe kuralları ve maske takarak genç çiftleri tebrik ettiler.