CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'ın Kayışdağı'nda bulunan İstanbul Serhat İlleri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti sırasında; Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Vedat Akyol, Zekeriya Angi'nin yanısıra İlçe Yöneticileri ve CHP Kayışdağı Mahalle temsilcileri eşlik ederken, Dernek Başkanı Ali Angi ile dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bir Celal Yalçın dahil 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ziyaret sırasında dernek başkanlığı görevine seçilen Ali Angi'ye başarılar dileyerek, yakın zamanda birlikte görev yaptıkları İstanbul Serhat İlleri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Süleyman Karadağ'ın vefatı nedeniyle de taziye dileklerini iletti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak göreve geldikleri günden bugüne Ataşehir'de sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Yalçın, pandemi sürecinde parti ve belediye olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında dernek yönetimine bilgi verdi.

Bir Celal Yalçın dahil 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Dernek Başkanı Ali Angi'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ataşehir'de Süleyman Karadağ'ın emaneti olan İSTKADER'i daha iyi noktalara taşıyacaklarını, hemşehrilerine ve bölge insanına dokunmayı amaçladıklarını söyledi.

Dernek merkezindeki ziyarette CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve beraberindeki heyet, İSTKADER Başkanı Ali Angi ve yönetimiyle yerel ve ulusal gündeme dair sohbet ettikten sonra toplu hatıra fotoğrafı çekinerek ziyareti sonlandırdı.