Program kapsamında, sanat, bilim ve tasarım gibi alanları birleştirerek; çocukların bilişsel, duyuşsal ve psiko-motor becerilerini geliştiren atölyeler gerçekleştirilecek ve Ataşehirli çocuklar eğlenceli ve verimli bir sömestir tatili geçirecek.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde, çocukların gelişimsel özelliklerine uygun ve etik bir ortam içerisinde hazırlanan atölye programına kayıtlar 12 Ocak Çarşamba saat 10.00 ile 21 Ocak Cuma 17.00 tarihleri arasında yapılacak, atölyeler ise 24 Ocak Pazartesi başlayacak.

Her katılımcı en fazla iki atölyeye kayıt yaptırabilecek. Covid-19 tedbirleri kapsamında atölyeler yüz yüze olarak yapılacak.

Ataşehir’de ikamet eden 6-13 yaş arasındaki çocukların katılacağı atölye programlarına kayıtlar online olarak yapılacak. Online atölye kayıtlarınızı bu link üzerinden yapabilirsiniz.

Sömestir kitapçığına ulaşmak için ise burayı tıklayabilirsiniz.

Önemli Not:

*Derslere kayıt olmak isteyenlerin, öncelikle üyelik başvurusu yapması gerekiyor. Üyelik başvuruları yalnızca mesai saatleri içerisinde onaylanıyor. Başvurular ise 08.30-17.00 saatleri arasında yapılabilir.

*Atölyelerin yapılacağı kurumlara girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacak.

*Başvuru onaylanmadan derslere kayıt yapılamıyor. Mesai saatleri dışında yapılan üyelik başvuruları bir sonraki gün mesai saatleri içerisinde onaylanıyor.