İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Adnan Zeki Bostancı, Ataşehir'de imar bekleyen mahallelerin muhtarlarıyla AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen bilgilendirme toplantısına; AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Kılıç, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Naim Yağcı, Haluk Sadıkoğlu, Esma Ersin, Şerafettin Bal, Salih Kızılhan'ın yanısıra Aşık Veysel, Mustafa Kemal, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarları ile AK Parti'nin mahalle temsilcileri katıldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, toplantıya katılım sağlayan ve bilgilendirmeyi gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Adnan Zeki Bostancı'ya teşekkür etti.

Mahalle muhtarları mahalle imar planlarıyla ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Adnan Zeki Bostancı'ya sorular sordular.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Adnan Zeki Bostancı, "Komisyon olarak Ataşehir'in imar planlarına ocak ayında ağırlık vereceklerini ve ocak ayında meclisten geçmesi için çalışacaklarını, İçerenköy-Küçükbakkalköy, Aşık Veysel - Mustafa Kemal İmar planlarının yanısıra itiraz yapılan diğer mahallelerin imar planlarının da karara bağlayacaklarını" ifade etti.