Koronavirüs nedeniyle ilçelerde kaymakamlık ve belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi ve sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara yönelik yardım çalışmaları yürütülüyor.

Ataşehir Sürücü Kursları Derneği Başkanı Bilgin Diribaş yapmış olduğu açıklamada; "Ataşehir'de bulunan ve dernek üyemiz olan 21 sürücü kursumuzla, koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığımızın almış olduğu karar sonrasında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üzeri, kronik rahatsızlığı olan ve engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yürüten İlçe Kaymakamlığımıza başvuruda bulunarak 21 sürücü kursumuzda kullandığımız tüm araçlarımız ve kurs personellerimizle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak ve halkımıza hizmet etmek istediğimizi belirttik. Kaymakamlık oluru ile 30 Nisan'a kadar 21 sürücü kursumuzun araç ve personeli ile kaymakamlığımızın bize vereceği görevleri yerine getirmiş olacağız. Duyarlılık gösteren tüm sürücü kurslarımıza ve personellerine teşekkür ediyorum" dedi.

Koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımların ulaştırılmasının yanında kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sağlık tedavilerinin aksamaması için tüm kurumlar seferber olurken, en önemli eksikliğin araç ve şoför eksikliği olduğu bir süreçte Ataşehir Sürücü Kursları'nın bu duruma sessiz kalmayarak 84 araç ve personeliyle gönüllü görev talep etmesi hem vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve sağlık tedavilerinin aksamaması için büyük bir öneme sahip. Ataşehir'deki sürücü kurslarının bu duyarlılığı yapılan paylaşım sonrasında vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılandı.