Ataşehir Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çılgın etkinliklere ev yapılacak. Bu anlamlı aracılığıyla çocuklarlık, çocuklarla bir aradayken sevgiyle sizi yaşayacaklarını iyileştirecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 102 yıl öncemizin geleceğimiz olan çocuklarımız ve tüm dünyalara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun . Bu güzel gününü kutlamak ve dolu yarınların müjdesini umut ediyor, tüm çocukların ve ailelerini, 23 Nisan coşkusuyla buluşmak için Ataşehir Cumhuriyet Parkımıza." dedi.

23 Nisan Kutlamaları ve Oğuzhan Koç Konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyunca devam etmekle Ataşehir Parkı'nda kutlanacak. Program, saat 13.00'de zumba, sergileme ve jonglör gösterileriyle başlayacak. Ayrıca çocuklar için gösteriler, panayır eğlenceleri ve yarışmalar da düzenlenecek. Ataşehir Belediyesi Çocuk Korosu da bu özel günde çocuklarla bir araya gelecek şarkıları seslendirecek. 23 Nisan kutlamaları saat 17.00'de Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Oğuzhan Koç'un Cumhuriyet Meydanı'nda konserle devam edecek.

Bulvar216 AVM'de saat 13.00'ten itibaren ücretsiz olarak; 23 Nisan maskesi tasarımı, geri dönüşüm sakı yapımı, çubuktan kitap ayracı yapımı ve anahtarlık yapım atölyeleri de yer alacak.

“Rozetin Yolculuğu” İki Ayrı Sahnede

23 Nisan'a özel bir etkinlik ise ; Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu'nun “Rozetin Yolculuğu” isimli dans tiyatrosu. Gösteri ilk olarak, DasDas'ta saat 12.00'de seyircisiyle buluşacak. Rozetin Yolculuğu, 24 Nisan Pazar günü ise ikinci kez saat 17.00'de MSKM'de sahnelenecek.

23 Nisan coşkusu, günde devam edecek. 24 Nisan Pazar günü Ormanı'nda “iklim doğacak” gerçekleşecek.

23 Nisan Cumartesi günü parkı'ndaki programa için Doğa saat 12.15'den itibaren, 24 Nisan Pazar günü saat 09.00'da okul için servisler kaldırılacak.

*Aşık Veysel Mahallesi - Süleyman Karadağ Halk Kütüphanesi Önü

*Küçükbakkalköy Mahallesi - Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi Önü

*İçerenköy Mahallesi - Neşet Ertaş Kültürevi Önü

*Örnek Mahallesi - Mustafa Saffet Kültür Merkezi Önü

*Ferhatpaşa Mahallesi - Ferhatpaşa Gençlik Merkezi Önü

*Kayışdağı Mahallesi - Kayışdağı Çocuk Yaratıcı Merkezi Önü