Ataşehir Belediyesi çok amaçlı salonu’nda online yayınla gerçekleştirilen şeffaf banka promosyon ihalesinin komisyon başkanlığını; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Komisyon üyeliklerini ise Ataşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Murtaza Kutluk, İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Şimşek, Ataşehir Personel Ltd. Şti. Müdürü Hüseyin Dinçtürk ve DİSK Genel İş Sendikası Ataşehir Belediyesi Baş Temsilcisi Cemal Aslan üstlendi.

Ataşehir Personel Ltd. Şti promosyon ihalesine; Türkiye Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank, Denizbank ve Halk Bankası katıldı.

Saat 10:30’da başlayan ve aralarla birlikte yaklaşık 2,5 saat süren 34 turda tamamlanan banka promosyon ihalesi’nde Ataşehir Belediyesi’nin personel menfaatlerini gözeterek tutarlı tavrını sürdürmesi sonucunda 8 banka’dan Akbank Batı Ataşehir Şubesi 2224 personel için toplam 9 Milyon 250 bin TL ile promosyon ihalesini kazanan kuruluş oldu.

Böylelikle 2224 belediye personeli 4.159,00 TL promosyon bedeli alacağı öğrenildi. Türkiye’de ilk defa banka promosyon ihalesini canlı yayınlayan kuruluş olan Ataşehir Personel Ltd. Şti’nin yayınlarını ise 32 bin’in üzerinde kişi takip ettiği ve yapılan bu uygulamanında diğer belediyelere örnek olması bekleniyor.