AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem ve beraberindeki heyet, hafta sonu ziyaretleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Ataşehir Şubesi ve Atatürk Mahallesi Merkez taksi esnafını ziyaret etti.

İsmail Erdem ve beraberindeki heyet hafta sonu mesaisinde özveri ile çalışan İlçe Sağlık Müdürlüğü personelini Atatürk Mahallesi’nde bulunan merkez binasında ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr.Fatih Kırklar’dan pandemi sürecindeki çalışmalar ile ilgili bilgi alan Erdem ve beraberindeki heyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline börek, tatlı ve sıcak çay ikramında bulundu.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

Sağlık Ekiplerimiz Özveriyle Büyük İşler Başarıyor
Ziyarette sağlık personeliyle buluşan İlçe Başkanı İsmail Erdem, “Ataşehir İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih Kırklar öncülüğünde İlçe Sağlık Müdürlüğünde görev yapan doktor ve sağlık personellerinden oluşan filyasyon ekibi olarak büyük işler başarıyorsunuz. Korona virüs testi pozitif çıkan hastaların verdiği bilgiler ve araştırmalar doğrultusun da hastanın temas ettiği kişileri buluyor, ilk olarak iletişim kuruyor ve yapılması gerekenleri tek tek anlatıyor ilaçlarını evlerine kadar bırakıp iletişim yoluyla hemen kontrol altına alıyorsunuz. Sizler gayretli çalışmalarınız ile korona virüsün yayılmasını önlemekte ön safhada mücadele etmektesiniz. 7 Gün 24 saat fedakârca zaman mefhumu olmadan çalışıyorsunuz. Özverili çalışmalarınız nedeniyle sizleri kutluyor, her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'KEZİ T.C. Sağlık Bakanlığı ATAŞEHİR İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ' görseli olabilir

İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, ikramlar içinde Erdem ve ekibine teşekkür ederek toplu hatıra fotoğrafı çekindi.

Erdem'den Merkez Taksi Esnafına Ziyaret

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyareti sonrasında İsmail Erdem, Atatürk Mahallesi’nde bulunan merkez taksi durağı esnafı ile bir araya geldi. Taksi durağı yetkilileri ve esnafıyla sohbet eden Erdem, taksicilere hayırlı işler diledi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Erdem ve ekibinin son ziyareti ise pandemi sürecinde Ataşehir’de önemli çalışmalara imza atan Kızılay Ataşehir Şubesi Merkezi’ne oldu. Kan bağışında bulunan vatandaşların yanısıra Kızılay Yönetimi, Gönüllülerini selamlayan heyet, görevlilere getirdikleri ikramları takdim etti. İsmail Erdem, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş’ten çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Kızılay Ziyareti ile ilgili de İsmail Erdem; “Bu soğuk havalarda sohbet ve muhabbetle gönüllerimiz ısındı. Gönüllü olarak Kızılay için hem pandemi ile mücadelede hemde kan ihtiyacı halinde bağış organizasyonları ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldığınız için teşekkür ediyorum. Yaptığınız her iyilik vesile olduğunuz her hayır sizin hem dünya hem ahiretiniz için fayda sağlayacaktır. Çalışmalarınız geleceğiniz de hayırla yad edeceğiniz güzel hatıralar arasında yer alacaktır en güzeli de budur" ifadelerini kullandı.Erdem ve beraberindeki heyet Kızılay Yönetimine ve ekibine başarılar dileyerek, fotoğrafın ardından ziyaretini sona erdirdi.