Uluslararası Akreditasyon Merkezi Genel Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Yılmaz aday adaylığını açıklarken, “Ataşehir’in Fatihi olarak, Ataşehir’i Fethedeceğim” dedi.



ATAŞEHİR'İ ve İBB'Yİ 1994 RUHUYLA KAZANACAĞIZ

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci, “31 Mart 2024 yerel seçimleri sürecine girmiş bulunmaktayız. Belediye Başkan Aday adayları ile ilgili başvuru süreçleri 22 Kasım itibariyle tamamlanmış olacak. Meclis üyelikleri noktasında 3 Aralığa kadar süreç devam edecek. Fatih Sinan Yılmaz’a çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Ataşehir’de Ak Kadrolar olarak çalışmalarımızı ve projelerimizi aktarmış olacağız. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum, takdir büyüklerimizin. Ataşehir’i ve İBB’yi 1994 ruhuyla kazanacağız. Ataşehirlilerin mağduriyetinin son bulması için çaba göstereceğiz. Tek gayemiz seçimleri kazanmak ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek” dedi.

Ataşehir'i fethetmeye, yeniden imar etmeye, yılmadan çalışmaya geldim

Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz, "Öncelikle ilçe başkanımızın anlamında gizli olan yeteneği sizlerle paylaşmak istiyorum. Kendisinin ismi yükselmek anlamına gelmektedir. Partimizi Ataşehir’de en iyi şekilde yükseğe taşıyacaktır. Kendimle ilgili ise, ismimden de sırlar var. Fatih gibi Ataşehir’i fethetmeye geldim. Sinan gibi İmar etmek için Ataşehir’e geldim. Yılmaz gibi yorulmadan, yılmadan çalışmak için Ataşehir’e geldim. Sahanın Ataşehir’in tüm sokak ve caddelerini çok iyi biliyorum."

Ataşehir'in AK Belediyecilik özlemini gidereceğim

Şuanda mevcut iktidarda olan Belediye yönetiminin, partinin ve belediye başkanının yanındakilerinin genetik kodlarını ve izdüşümlerini çözmüş biriyim. Onların kimlerle nasıl bir ilişki içerisinde olduğunu iyi ve detaylı bir şekilde biliyorum. Bize düşen en önemli iş, birlik ve beraberliğimizi bozmadan üç dönemdir beklediğimiz, 4 farklı ilçeden mahalle alarak sayın cumhurbaşkanımızın adını verdiği ve oluşturduğu Ataşehir’i, artık AK Belediyecilik ve AK Kadroların belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi için özlemle beklediklerini biliyorum. Bize düşen, asla kıran, asla üzen, iş yaparken sorumluluk bilincinin dışına çıkan anlayıştan uzak, partimizin kuruluşundan bugüne emek veren, en son üye olan kardeşlerimizi dinleyeceğiz. Onların söylediği sözün kıymetli temsilcisi İlçe Başkanım ve ben olacağım. Ama şunu unutmayalım, bu iş el birliği ile olacak. Doğum günümden 4 gün sonra 31 Mart’ta benim yeni yaşımı Ataşehir Belediye Başkanlık makamında kutlayacağız. AK Parti’de değerli teşkilatımız, partililerimiz var. Geçmişten gelen bir takım hatalarımız bizleri başarısızlığa iletmiş olabilir.

Ataşehir'e yönelik 286 projemin ilk 101'ni ilk yıl hayata geçireceğim

Hz. Mevlana gibi “dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler yapmak lazım” anlayışı ile biz yeni şeyler yapmak için buradayız. 286 adet farklı proje ve önemli bir bütçe ile geliyorum. 2024 yılında cumhuriyetimizin 100’ncü yılını temsil eden 101’nci yılını ifade eden 101 projeyi ilk bir yıl içinde hayata geçireceğim.

Ataşehir'in enerjisini ve parasını Ataşehir'e yönelik projelere harcayacağız
Kardeşlik konserleri adı altında havaya uçan enerjiyi ve parayı yönetmemiz gerekiyor. Ataşehirlilerin beklentilerini çok iyi analiz ederek, Ataşehirliye layık bir şekilde Türkiye’nin Anadolu’dan girişi olan ilk ilçesi ve gösterişli ilçesi ataşehirimizin özgürlük alanlarına asla girmeden kişisel haklara ve özgürlüklere saygı duyarak; Ataşehir’in tüm farklı görüşten partililerinden oylar alarak buradaki yönetim kurulumuzla beraber tarihi ve şanlı bir seçime imza atmak istiyorum. Ataşehir’in de bir fatihi var diyerek fetihler için buraya geldiğimizi bilmenizi istiyorum.

Ataşehir'i bilim merkezleriyle örnek ilçe haline getireceğim

Ataşehir için projelerimiz hazır. İlçe yönetim kurulumuz ve belediyemiz olarak Ataşehir’in hak ettiği noktaya gelebilmesi için çalışacağım, dünya’da sayılı bilim merkezi arasında yer almasını sağlayacağım. Ataşehir öyle bir örnek olacak ki, diğer ilçeler ilçemizin projelerini hayata geçirmek için yarışacaklar. Hem şehri derneklerimiz, gençler, kız kardeşlerimiz, iş insanlarımız gurur duyacaklar. Ataşehir maalesef yolsuzluk, yapılmayan işler ve istismar edilen konularla anılmayacak. Ataşehir bundan sonra projelerle, yapılan dünya çapındaki standartlarındaki birçok işle anılacaktır. Bunları da ilçe yönetimimiz ile uyumlu bir şekilde, dünyadaki gelişmeleri yakından izleyen mimarlar, mühendisler ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir ekiple yapacağımızı bilmenizi isterim.

Ataşehir'i ve Maltepe'yi kazanacağız

Ataşehir için gecemizi gündüzümüze katacağız. Biz yeterki doğru olalım, doğruluk bize Ataşehir’in yanında Maltepe’yi kazanacağız. 31 Mart’ta yüzlerimiz gülecek, Ataşehir belediyesi AK Belediyecilik ile buluşacak.