Ataşehir Ağrılılar Dernek Başkanı Fatih Evliyaoğlu, CHP'den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Evliyaoğlu'na aday adaylık başvurusunda STK temsilcileri ve hemşehrileri yalnız bırakmadı.

CHP'den resmi meclis üyesi aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Celal Yalçın'a teslim eden Evliyaoğlu aday adaylık açıklamasında; "Cumhuriyetimizin 100.yılını geride bırakırken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sağlam temellerle kurmuş olduğu CHP’nin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Yıllardır STK’larında yapmış olduğum çalışmalarla edindiğim deneyimlerimi İstanbul’un en modern ilçesi Ataşehir için, gençler için, kadınlar için ve geleceğimiz olan çocuklar için çalışmak, üretmek ve hizmet etmek amacımla 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediyesi Meclis üyesi aday adayıyım. Bu süreçte aday adayı olan tüm partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Evliyaoğlu'nu başvurusu sırasında; Ataşehir Ağrılılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Ebubekir Tanrıkulu, Federasyon Başkanı Vefa Kızılaslan, Dernek yönetim kurulu üyeleri Hatun Yıldız, Yahya Bilgin, Vahyettin Bozkurt, Ömer Adıgüzel, Behçet Alpdoğan ve Kadın Kolları Başkanı Fidan Karakurt, Ataşehir Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Himmet Kaya ile hemşehrileri yalnız bırakmadı.

Fatih Evliyaoğlu Kimdir?
24.04.1975 Ağrı ili, Patnos ilçende doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Patnos’ta tamamladı. 1994 yılında İstanbul’a yerleşti. 1995-1996 yılları arasında vatani görevimi ifa etti. Evli; Berfin ve Beren isminde iki kızı var. B1 düzeyinde İngilizce bilmektedir. İstanbul’da yaklaşık 3 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra, 13 yıl (1997-2010) ortaklık yaptığım serbest muhasebe ofisi ile iş hayatına atıldı. Daha sonra sektör değiştirerek inşaat ve gayrimenkul alanında faaliyet göstermek için kurmuş olduğu şirketle iş hayatına devam etmektedir. Aynı zamanda 2003 yılından beri STK’ında aktif görevler almaktadır. Bu görevler ona farklı kültürler ve toplumlarla tanışma şansı verdi. Şuanda aktif görev yürüttüğü sivil toplum kuruluşları; Ataşehir Ağrılılar Derneği Başkanlığı, Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu Kurucu Üyeliği, İstanbul Patnoslular Platformu Kurucu Üyeliği ve Patnos Gençlerbirliği Spor Kulübü Kurucu Üyeliği'dir. Evliyaoğlu'nun hobileri ise; Spor yapmak (yüzme ve doğa sporları), Müzik dinlemek, Kitap okumak ve Seyahat etmektir.