CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday adaylığına başvuru yapan ikinci isim; Ataşehir'de gayrimenkul - inşaat sektöründe faaliyet gösteren Murat Günel oldu. İlçe Başkanlığına gelen Murat Günel, ilçe sekreterliğinde resmi başvuru evraklarını hazırlanmasının ardından, resmi başvuru evrakıyla İlçe Başkanı Celal Yalçın'ı makamında ziyaret etti.

Murat Günel belediye başkan aday adaylık dosyasını CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'a teslim etti.

Günel'e aday adaylık başvurusu sırasında eşi ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Demir Günel ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Günel, "CHP'nin bir ferdi olarak partinin her kademesinde verilen sorumluluklar çerçevesinde görev aldım. Partimizi 31 Mart 2024'te Ataşehir ve İBB'de yeniden iktidar etmek, belediye hizmetlerimizi halkımıza en iyi şekilde anlatmak için var gücümüzle çalışacağız. Aday adaylık başvurusu yapan tüm meclis üyesi ve belediye başkan aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Demokratik, katılımcı ve ortak akıl ile çalışmalar yürüteceğiz. Gençlere ve kadınlara daha fazla yetki, alan açmak için mücadele vereceğiz. Ve partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Celal Yalçın'da,"Başvurularını yapan tüm belediye başkan aday adaylarımıza dediğimiz gibi Murat Günel'e de aday adaylık sürecinde başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.