31 Mart 2024 Yerel seçimlerine doğru, CHP'de 28 Kasım'da tamamlanacak belediye meclis üyeliği aday adaylığı ve belediye başkan aday adaylığı başvuruları için Ataşehir'de başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için İlçe Başkanlığını ziyaret edenlerin yanısıra Belediye Başkan Aday adaylığına kimlerin başvuru yapacağı merak konusuydu. CHP'den Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklayan ilk isim Beytullah Doğanay oldu. Beytullah Doğanay İlçe Başkanlığı'na gelerek, resmi başvurusunu yaptı. Ardından İlçe Başkanı Celal Yalçın'a aday adaylık resmi başvuru evrakını teslim etti.

Aday adaylığı sonrasında Beytullah Doğanay, "Ülkemizin geleceğini amaç edineceğimiz onurlu bir yürüyüş içerisinde olduğumuzu, bu büyük yürüyüşümüze dahil olan yurtsever kitlelerin bizleri daha güçlü kıldığını belirterek mutlaka Ataşehir ve İstanbul Büyükşehir seçimlerini yeniden güçlü bir şekilde kazanmak için gönül ittifaklarımızla onurlu bir yola çıkıyoruz.Bireyselliği değil, partimizin kurumsal kimliğini; şahısları değil ülkenin geleceğini amaçlayarak Ataşehir halkının hizmetinde olacağım.Ataşehir özelinde Aday Adayı olan bütün Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.