"Beyler Müsaadenizle! Çekmeköy'e değişim gelecek" sloganı ile Belediye Başkan Aday Adayı olan başarılı genç avukat Ayşen Muşlu, Çekmeköy ağırlıkta olmak üzere anadolu yakasında faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bölge basını ile hem tanışma, hemde istişare etme imkanı bulan Ayşen Muştu, "Siz basın mensuplarının her zaman yanında olacağım" dedi.


31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çekmeköy'den belediye başkan adaylığını açıklayan ve aktif saha çalışmalarını yürüten Av. Ayşen Muştu, 25 Kasım'da CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'na giderek; "Bu şehre katkı sağlama arzumuzla, umutla ve heyecanla buradayız" diyerek İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan'a resmi aday adaylık başvurusunu teslim etmişti.


Bölge basını ile biraraya geldi

"Beyler Müsaadenizle! Çekmeköy'e değişim gelecek" sloganı ile Belediye Başkan Aday Adayı olan başarılı genç avukat Ayşen Muşlu, Çekmeköy ağırlıkta olmak üzere anadolu yakasında faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinlikte Av. Ayşen Muştu'nun konuşması öncesinde Basın Danışmanı Gazeteci Ufuk Bulut, yerel seçim sürecinde Muştu'nun beraber yol yürüdüğü yakın ekibini tanıttı. Ardından basın mensuplarına etkinliğe katılım sağladıkları için teşekkür etti. Basın mensupları kendilerini tek tek tanıtarak, genel sorunlarına dair görüşlerini paylaştılar.

Basın mensuplarına hukuk, çalışma ofisi, sosyal tesis imkanı sunacağım

Gerçekleştirilen etkinlikteki amaçlarının basın mensuplarına yönelik olduğunu, sadece basına dair görüşlerini paylaşacağını aktaran Av. Ayşen Muştu, Çekmeköy'e talip birisi olarak siz değerli basın mensuplarını önemsiyorum. Hem hukukçu olarak hemde siyasetçi olarak, sizlerin yakından sorunlarını biliyorum. Sorunlarınızın başında hukuki, kira sorunu ve ekonomi geldiğini biliyorum.Her daim fikirlerinden yararlanacağım. Hangi bir gazeteci yazdığı yazılardan kaynaklı hukuki bir sorun yaşarsa, onların yanında olacağım. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Çekmeköy'ü daha iyi bir yere taşımak için çalışacağım. Gazetecilere özel; sosyal tesis ve çalışma ofisi desteği ile ekonomik destek sağlayacağım. Ayrıca belediye başkanı seçilir isem, belediye olarak sizlerin daha iyi ve hak ettiğiniz şekilde desteklenmesini sağlayacağım.

Çekmeköy'ün sorunlarını sorunu yaşayanlar dinliyor, uzmanlarla projeler geliştiriyoruz

115 Yıllık bir ilçe olan Çekmeköy'de halen; İmar, yeşil alan, park, kent meydanı, yol problemi, sosyal alanlar, okul gibi temel sorunlarımızı yakından biliyoruz. Gençlerden, sokaklardan, çocuklardan, kanaat önderlerinden, gazetecilerden, muhtarlarından her zaman görüş alıyoruz. Ekibimizin içerisinde mimar, mühendis gibi alanında uzman kadrolarımızla projelerimizi hazırlıyoruz.


Artık Çekmeköylüler, Ataşehir ve Kadıköy'den çok Çekmeköy'de vakit geçirecek!

Muştu, "Projelerimizle ilçemiz dışına çıkan aktif nüfusumuzu, bölgemizdeki esnaflarımızla, bölgemizdeki sosyal alanlarda vakit geçirmelerini sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. Bugün, Kadıköy, Ataşehir gibi ilçelerde sosyal vakit geçiren vatandaşlarımız yapacağımız projelerle 'Çekmeköy'de vakit geçirecek, Çekmeköy'ün hem ekonomisine ve sosyal hayatına' katkı sağlamış olacaklar" ifadelerini kullandı.

Çekmeköy'e kadınlar vizyon kazandıracak

Basın danışmanı Ufuk Bulut'ta, Çekmeköy'de ilçe başkanımız kadın, belediye başkanımız kadın olursa Çekmeköy'e farklı bir vizyon kazandıracağına inanıyorum" dedi.

Amacım Çekmeköy'ü kazanmak, vizyon projelerimizi Çekmeköy'e kazandırmak

Belediye Başkan Aday Adayı Ayşen Muştu, "Çekmeköy için biz alanlardayız, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimizin ve örgütümüzün takdirleri ile 31 Mart 2024'te Çekmeköy'ü CHP'li belediye kalesi yapmak için çalışacağız. Partimizde ve kulislerle sık sık belediye başkan aday adayları isimleri geçiyor olabilir. Önemli olan Çekmeköy, Çekmeköy'ü kazanmak. Bizim temel çıkış anlayışımız partimizi Çekmeköy'de iktidar yapmak, vizyon projelerimizi Çekmeköy'e kazandırmak ve Çekmeköy'ü marka kent haline getirmek. Vizyon projelerle; Çekmeköylülerin daha refah, huzurlu yaşamasını sağlamak en büyük hayalim. Partimizin takdiri ile aday gösterilmesem bile, Çekmeköy'de CHP'nin kazanması için diğer aday arkadaşlarımla çalışmak için hazırım" diyerek birlik mesajı verdi.

Ayrıca, buluşmada gazetecilere yöneltilen sorulara verdiği detaylı cevaplarla, Ayşen Muştu'nun belediye başkanlığı için vizyonunu net bir şekilde ortaya koyduğu belirtildi. Bu görüşmede, adayın şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsemesi, gazetecilerin ve halkın beklentilerine uygun bir strateji izleyeceğine dair umutları artırdı.

İlçe örgütümüzle aday adayı olarak önümüzdeki hafta buluşacağım

Ayşen Muştu, "Önümüzdeki hafta sonu Çekmeköy ilçe başkanlığında aday adaylığımı örgütümüzün huzurundan resmi anlamda açıklamış olacağım" diyerek katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek, günün anısına 'Ajanda, kalem seti, kulaklık' seti hediye etti. Ardından basın mensuplarıyla fotoğraf çekindi.

Av. Ayşen Muştu kimdir?
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Beyler müsadenizle! Çekmeköy'e değişim gelecek. Av. Ayşen Muștu Çekmeköy Belediye Başkan A. Adayı CHP' görseli olabilir
Aslen Tokat ili Turhal İlçe kütüğüne kayıtlı ailenin kızı olarak, 1982 Yılında İstanbul'da doğdu.
2005 Yılında Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Barosuna kayıtlı olarak meslekte 17'nci yılını geride bırakan Muştu, İş ve Aile Hukuku, Gayirmenkul, Mirasçılık, İdari ve Ceza davaları konusunda uluslararası avukatlık mesleğini yürütmektedir.Üniversite yıllarından itibaren, aktif siyasete meraklı olan Muştu, siyasette kadınların ve gençlerin temsilcisinin yeterli olmadığını ve onların temsilcisi olmak adına ikamet ettiği Çekmeköy ilçesinden CHP'nin bir üyesi olarak Belediye Başkan Aday adaylığına 'Beyler Müsaadenizle' mottosuyla aktif siyasi çalışma kampanyasıyla talip olduğunu duyuran genç ve başarılı siyasetçi - hukukçu profili ile öne çıkıyor.