CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı; Partisinin Ataşehir'deki en yaşlı üyesi, partililerin amcası, gençlerin dedesi, partinin koca çınarı olan; 92 yaşındaki İbrahim Eker'in 19 Ocak'ta kalp krizine bağlı yaşam mücadelesini kaybettiğini duyurdu.

İbrahim Eker'in cenazesinin bugün saat:13.00'te İçerenköy - Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Cemevi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından Maltepe - Küçükyalı'da bulunan aile kabristanlığına defin edileceği öğrenildi.

Celal Yalçın'dan Taziye Mesajı
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'da yapmış olduğu paylaşımda; "Partimizin En Yaşlı Üyesi, 93 Yaşında Bir Çınar İbrahim Amcamızı Kalp Krizi Sonucu Kaybettik. Son Günlerinde İyi Kötü Yanında Olmaya Çalıştık.Parti Örgütümüzün, Tüm Sevenlerinin Başı Sağolsun. Hep İstediği Gibi Mekanı Ehlibeyte Komşu Olması Temennisiyle.Işıklar İçinde Uyu İbrahim Amca !!!" ifadelerini kullanarak taziye mesajı yayımladı.

Hakkı Altınkaynak'tan Taziye Mesajı
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Hakkı Altınkaynak ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "CHP Ataşehir örgütümüzün en büyük ağabeyisi, Sözünü ve gözünü budaktan esirgemeyen, Yiğit insan İBRAHİM amcamız 93 yaşında, Yaşama veda edip hakka yürümüş. Işıklar içinde uyu yığit ve onurlu insan" ifadelerini kullandı.