Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı aynı zamanda AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Zeynettin Aydın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdikleri programın ardından Ataşehir'de yapmayı planladıkları Büyük Çankırı Buluşması Konserini, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem nedeniyle iptal ettiklerini açıklamıştı.

Çankırıyı İstanbul'da başarıyla tanıtmaya çalışan Zeynettin Aydın, bu sefer 15.000 kişilik büyük iftar programını Maltepe'de gerçekleştireceklerini açıkladı.

1 Nisan'da Maltepe İlçesi Aydınevler Mahallesi Hilltown Karşısında düzenlenecek iftar programına tüm hemşehrilerini ve vatandaşları davet eden Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı - AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Zeynettin Aydın, "Çankırı Dernekler Federasyonu olarak sosyal, kültürel programlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Büyük buluşmanın ardından İstanbul'daki hemşehrilerimizi ve dostlarımızı 1 Nisan'da yapacağımız büyük iftarımıza davet ediyorum" dedi.

ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın ayrıca; Maltepe Belediye Meclis üyeliği görevinden Mİlletvekili Aday Adaylığı için istifa etmiş, AK Parti'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday adayı olduğunu açıklamıştı. Aydın aday adaylığını; "Öncelikle Maltepemiz, Çankırımız için ve Ülkem için bu kutlu yola çıktım. Ben aslen Çankırılı olan yıllardır Maltepe'de ikamet eden bir kardeşinizim. Ailem ile birlikte Maltepe'de ikamet ediyor ve ticari faaliyetlerimi yıllardır bu ilçemizde gerçekleştiriyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı bu yürüdüğü yolda yalnız bırakmamak ve memleketimize, ilçemize daha fazla hizmetlerin yapılması adına adına aday oldum. Uzun yıllar siyasetin yanısıra aktif sivil toplum kuruluşlarında görev yapan bir kardeşiniz olarak 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğumu siz kıymetli dostlarımla paylaşır, destek ve dualarınızı istirham ederim." ifadelerini kullandı.