Tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yılı Ataşehir de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Siyasi partilerinde yoğun katılım sağladığı ilk tören Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na  çelenk sunumuyla başladı. Ataşehir Kaymakamı, Garnizon Komutanlığı ve Ataşehir belediyesinin çelenk sunumundan katılım sağlayan siyasi partiler ve STK’lar çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

Çelenk sunma törenine Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutanı İkmal Albay Volkan Aydın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Cifçi, AK parti Belediye Başkan Adayı M. Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Ataşehir Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Reşat Sahin Öztürk, YRP İlçe Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü, Muharip Gaziler, birim ve şube müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumlarının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.