Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, yayınladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos 1922 gününün dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “101 yıl önce kazandığımız bu şanlı zafer, tek dişi kalmış medeniyete karşı bağımsızlık haykırışımızdır” dedi.

Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, ”Türk Milleti’nin neleri başarabileceğinin, vatan için nelerden vazgeçebileceğini 30 Ağustos Zaferi ile tüm dünyaya gösterdik. Üzerinde yaşadığımız her karış toprağın ebedi ve ezeli vatanımız olduğunu bir kez daha kanıtladık” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Ülkemiz geçmişinden aldığı bu güçle, daha güçlü, müreffeh geleceğini inşa etmeye her zamankinden daha kararlı olarak devam ediyor. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış aziz yurdumuzun çok daha müreffeh ve güçlü olması için millet olarak tek vücut halinde çok daha fazla çalışmamız gerekiyor.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun”