Cumhuriyetin, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en değerli kazanımı olduğunu vurgulayan Günalan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin 103. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin azmi ve fedakârlığıyla kurulan Cumhuriyetimiz, ortak değerimiz ve geleceğimizin teminatıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Orhan ve Burak Çifci'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Orhan ve Burak Çifci'yi kabul etti
İçeriği Görüntüle

Bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, çocuklarımıza ve gençlerimize daha aydınlık yarınlar bırakmaktır. Barbaros Mahallemizde de komşuluk, dayanışma ve karşılıklı saygı anlayışıyla çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Başta Barbaros Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere, tüm Ataşehirli hemşehrilerimin ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Cumhuriyetimizin ışığı, geleceğimizi aydınlatmaya devam etsin. Yaşasın Cumhuriyet!”

İsa GÜNALAN
Ataşehir Barbaros Mahallesi Muhtarı