CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Turan Demir, Ataşehir’de Sivaslı hemşehrilerine yönelik kahvaltılı organizasyon ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ı ağırladı.

Sivas Dernekler Federasyonu, Sivas Zara Dernekler Federasyonu, Şerefiye Dernekler Federasyonlarının yanısıra ilçe dernekleri ve köy dernek yöneticilerinin yanısıra birçok davetlinin katıldığı programda; sunuculuğu Ahmet Turan Altun üstlendi.

Ataşehir'e hizmet yolunda mücadelemiz sürecek
Bir 2 kişi ve kürsü görseli olabilir
CHP 23’ncü sıra Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Turan Demir, “Bu anlamlı günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ataşehir’e hizmet yolunda mücadelemiz her daim sürecek” dedi.

Sivas Zara Şerefiye Dernekler Federasyonu Başkanı Haydar Bektaş, “Dostum, federasyonumuzun genel sekreteri Ahmet Turan Demir’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Sivaslı hemşehrilerimizden Ataşehir ve İBB için destek istiyoruz
Bir 2 kişi görseli olabilir
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “İstanbul’da hemşerilerimizi bir araya getirmek amacıyla derneklerimiz ve federasyonlarımız bizleri bir araya getirmek için çok ciddi çalışmalar yaptı. Düğün, cenazelerimiz kalabalık oluyorsa bugün derneklerimizin önemi çok büyüktür. Ataşehir, 2009 yılında kuruldu. 15 Yıl kurulmuş olan bu ilçemizde bugün CHP’nin bayrağı dalgalanıyorsa, Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin emekleri sayesindedir. Ataşehir’de 3 dönemde farklı Sivaslı hemşerilerimiz belediye meclisinde görev aldılar. Yeni dönemde Sivaslı hemşehrilerimizin meclis üyesi olması büyük bir gurur. Ayrıca bugün; İl Başkanımız Özgür Çelik’in Zaralı olmasının yanısıra 2008’de biz Zaralı hemşehrilerimizin özellikle Zara Gençlik Platformu başkanlığım döneminde desteklerini esirgemeyen Onursal Adıgüzel’in de fahri Zaralı olduğunu unutmamak gerek. Ataşehir’de ve İstanbul’da daha iyi hizmetler için desteklerinizi bekliyor, katılım sağlayan tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul ve Ataşehir’de seçimleri kazanarak sizlere daha çok hizmet yapmak istiyoruz
Bir 4 kişi ve takım elbise görseli olabilir
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Bugün Ataşehir’de belediye başkan adayı olduğuysam, Zaralı hemşehrilerimizin çok büyük emeği olduğunu belirtmek isterim. 2008-2009 yılında Zaralı çocuklarımıza dokunmak için çok ciddi faaliyetler yaptık. Sonrasında onlar çok destek oldular. 2015 yılında Sivaslı ve Zaralı hemşehrilerimizin ciddi desteği ile ön seçimle milletvekili olma şansını yaşadım. Bugünde sizlerin desteği ile belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Ataşehir için ciddi projelerimiz var. Daha yaşanabilir, daha yeşil bir Ataşehir için projelerimizi hayata geçirirken Sivaslı dostlarımızı unutmayacağız. Bugüne kadar belediyemizi bugünlere getiren Battal İlgezdi’ye ve onunla birlikte yol yürüyen Sivaslı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde Sivaslı hemşerilerimizle mecliste görev yapacağız. Bugün ki, anlamlı buluşmayı sağlayan Ahmet Turan Demir’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Ataşehir’i hep birlikte yönetmek istiyoruz. Ataşehir’de yaşayan her bireyle Ataşehir’in sorunlarını dinleyelim istiyoruz. Aldığımız geri bildirimlerle sorunları çözelim istiyoruz. Ataşehir’de çok güzel hayallerimiz var, bizlere bu hayalleri gerçekleştirmek için sizlerin fırsat vermesi son derece önemli. İBB’de seçimi kazanmak son derece önemli. Türkiye’deki demokrasinin sürmesi, geleceğimiz için son derece önemli. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a olduğu gibi Ataşehir’e de ciddi hizmetleri oldu olmaya da devam edecek. İBB 5 Yılda Ataşehir’e önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi için destekleriniz son derece önemli. 16 Milyon İstanbullu ayrım yapmadan eşit hizmet görüyor. Bizim hedefimiz; 1 Nisan’dan sonra Ekrem Başkanımızla birlikte Ataşehir’e daha çok hizmet yapmak, yaşam standardını yükseltmek” dedi.

Sivaslı İl Başkanı olarak bugün 4 İlçe’de Sivaslı Belediye Başkanımızın belirlenmesine katkı sundum
Bir 3 kişi görseli olabilir
İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Siz değerli hemşehrilerimle birlikte olduğum için mutluyum. Bugün sizlerle buluşmamızı sağlayan Ahmet Turan Demir benim çocukluk ve okul arkadaşım, aynı zamanda kıymetli yol arkadaşım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız, yol arkadaşımız Zaralı. Ben Avrupa yakasında Kösedağı Gençlik Platformunu kurmuştum, kendisi de Anadolu yakasında Zara Gençlik Platformu’nu kurmuştu. Ben kendisine gençlerimize, yöremize yapmış olduğu hizmetler adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Ataşehir Belediye Başkan adayımız Onursal Adıgüzel ise gençlik ve deneyimli birisi olarak Türkiye’nin nadir örneklerinden biridir. Ataşehir’in çocuklarından, gençlerine, kadınlarına, yaşlılarına yönelik örnek projeler hayata geçirerek, örnek bir belediyecilik anlayışına imza atacağına yürekten inanıyorum. Sivaslılar İstanbul’da nüfus olarak birinci sırada olduğunu, ancak temsiliyet noktasında yeterli noktada olmadığından şikâyetçilerdi. Bugün CHP İstanbul’da 4 Sivaslı ismi Belediye Başkan adayı gösterdi. Kadıköy, Avcılar, Beyoğlu ve Başakşehir’deki adaylarımız Sivaslıları temsil edecek. Bugün Sivaslı bir il başkanı olarak 4 tane Sivaslı ilçe belediye başkan adayı belirlenirken katkı sunmaktan büyük bir mutluluk duydum.” Dedi.
Bir 4 kişi ve masa görseli olabilir

Çelik konuşmasında; “Ataşehir’de yaşayan Sivaslılar olarak Onursal Adıgüzel başkanımıza destek vereceğinize inanıyor, diğer ilçelerde ise hemşehrilerimizin desteği yine önemli. 2019 Yılından bugün İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, 5 yılda İstanbul’a çok önemli hizmetleri oldu. İstanbul’un artık yeşil alanları, dere yatakları imara açılmıyor.  İstanbul, 1950’lerden bugüne ciddi göç alıyor. 2019 öncesinde İstanbul’un dere yatakları ve yeşil alanları imara açılırken, bugün dere yatakları yaşam vadilerine dönüyor. Kent ormanları kesinlikle imara açılmıyor, sosyal alanlara dönüştürüyor. Ekrem İmamoğlu, pandemi döneminde kentin alt yapısına %90 ciddi bir yatırım yaptı. Şimdi İstanbul’da 100.000 bin öğrenciye 7.500 TL’ye burs verdi. İBB’nin vakıflara verilen binaları şimdi kreşlere ve öğrenci yurtlarına döndü. İstanbul’da artık kreş, yurtlarda ailelerin gelir durumuna, sosyal durumuna bakılarak yerleştirmeler yapılıyor. Bunun adı insan ayrımı yapmadan, halkçı belediyeciliktir. İnsanlara eşit hizmet yapmak demektir. 2024 yılında da sosyal demokrat belediyecilik kapılarımız herkese açık olacak. Bizim sosyal demokratlığımız, bu şehrin çocuklarını eşitlemek ve onlara eşit hizmet sunmak. CHP, Özgür Türkiye’nin teminatıdır. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da Sivaslı bir kardeşiniz ilk defa yola çıktı. 31 Mart’ta büyük bir başarı elde ettiğimiz zaman, diyecekler ki; İstanbul’u yeniden kazandı. Meclis çoğunluğunun kazanılmasında, 14 olan ilçe belediye sayımızın arttırılması son derece önemli. Bu sadece Ekrem İmamoğlu ve Onursal Adıgüzel için değil, benim içinde büyük bir sınav. Bu sınavda; Sivaslı hemşerilerimin il başkanlarına ve ilçe başkanlarına sahip çıkacağına inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.