Ataşehir’e bağlı Yenişehir Mahalle Muhtarlığı tarafından “Yenişehir Mahallesi Deprem Bölgelerine Yardım Elini Uzatıyor” dayanışma kampanyası düzenlendi.

Depremin olduğu günün ardından Ataşehir’in 17 mahallesinde muhtarlıklar, kaymakamlık ve belediye’nin yanısıra sivil toplum kuruluşlarınca 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrasında yardım kampanyaları düzenleniyor.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı’da depremin ardından Hatay ve diğer deprem bölgelerindeki depremzedeleri ziyaret etmeye, mahalle olarak topladıkları yardımları bölge halkına ulaştırıp bölgedeki eksikliklere yönelik yeni kampanya başlattı.

YENİŞEHİR MAHALLESİ GIDA KOLİSİ KAMPANYASI BAŞLATTI
Yenişehir Mahallesi’nden birçok vatandaşın deprem bölgelerinde gönüllü hizmet verdiğini söyleyen Mahalle Muhtarı Mustafa Arı, “Mahallemizdeki sakinlerimizin desteğini her zaman hissediyoruz. Muhtarlık olarak yardım kampanyası başlattık. Yenişehir’den deprem bölgelerine en önemli eksiklik olan “Gıda” yardımında bulunmak amacıyla Ataşehir’de özel bir market ile görüşme sonucunda 229 TL gibi bir bedel ile bölge halkımızın yaralarını sarmak amacıyla işbirliği yapacağız. Böylelikle marketten temin ettiğimiz hazır gıda kolileri doğrudan tırlarla deprem bölgelerine ulaştıracağız. Ayrıca; göndermiş olduğumuz yardımları bizzat deprem bölgesindeki gönüllü mahalle sakinlerimiz tarafından dağıtımları yapılacak. Katkı sunan mahalle sakinlerimize ve hayırsever iş insanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAĞIŞLAR DOĞRUDAN MARKETTEN TIRA YÜKLENECEK

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşların; Migros Ticaret A.Ş adına kayıtlı TR 45 0006 2000 3830 0006 2957 21 IBAN numarasına 229 TL Bedeli yatırırken açıklama kısmına “1096 Ataşehir Yenişehir Mahallesi Gıda Kolisi” yazması yeterli olacağını belirten Muhtar Mustafa Arı, “Birlikte, dayanışma içinde depremin yaralarını sarmaya katkı sunalım” ifadelerini kullandı.