Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü ile birlikte Ataşehir'de bir dizi programa katıldı.

İLK ZİYARETİ SERVİSÇİLER ODASINA YAPTI
Erbakan Ataşehir'de ilk programını İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Erbakan'a Oda Başkanı Günhan Sinar, Özellikle korsan servis taşımacılığı ile ilgili denetimlerin yoğunlaştırılması, korsan taşımacılık yaptığı belirlenen firmalara İBB Tudes sistemi üstünden ceza verilmesi, yıllık çalışma ruhsatı, üniversite öğrenci taşımacılığının da tahditli servis plakası ile yapılması, firmalarla yaptığımız tip sözleşmede meslektaşlarımızın lehine düzenlenmesini istediğimiz, kademeli saat uygulaması ve ulusal mevzuatı ilgilendiren okul servis aracı yaşı, okul servis araçlarından istenen 3 nokta emniyet kemeri, koltuk sensörü, kayıt yapan kamera uygulamasının 2018 ve sonrası tadil edilen okul taşıtlarından istenmesi, servis taşımacılığı yapanlara yönelik denetimini gerçekleştirmek ve korsan servis taşımacılığı yapanlara karşı denetimlere destek olmak için ihtisas odası başkan ve yöneticilerine görülen eksikliklerle ilgili tutanak tutabilme yetkisi verilmesi ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ele alınması için gönderdiğimiz kanun teklifine destek, 04.10.2000 öncesi vergi, oda sicil kaydı bulunanların bu kayıtlarının sigortalılık başlangıç tarihi olarak kabul edilmesini ve Bağ-Kur’lularda 9.000 olan iş gününün hiçbir ayrım yapılmadan 7200’e indirilmesi gibi ana başlıklarda talepleri iletti. 

Sinar, Odaya ilk kez Genel Başkan düzeyinde ziyareti gerçekleştiren partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu vurgulaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Erbakan, parti olarak kendilerine düşen sorumluluk çerçevesinde talepleri gündeme getireceklerini ve süreci takip edeceklerini belirtti.

YENİ ÇAMLICA PARTİSİNİN STANDINI VE BÖLGE ESNAFINI ZİYARET ETTİ
G H Cq19 C W I A Ap1 Hs

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ziyareti sonrasında Yeni Çamlıca Mahallesi'nde partisinin stand çalışmasını yerinde inceleyen Erbakan ve beraberindeki heyet bölge esnafını ziyaret ederek, partiye yeni üyeler kazandırdılar. 

ATAŞEHİR'DEKİ İL DERNEK YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU
Dr. Fatih Erbakan, İstanbul Adıyamanlılar Derneği ev sahipliğinde Ataşehir'deki İl Dernek Başkanlarıyla buluştu.

Günün son programını Kayışdağı'nda bulunan İstanbul Adıyamanlılar Derneği ev sahipliğinde düzenlenen çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı program ile tamamlayan Erbakan, önemli açıklamalarda bulundu.

Dr. Fatih Erbakan İstanbul Adıyamanlılar Derneğini Ziyaret Etti

SİYASİLERDEN BEKLENTİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK
Ataşehir İl Dernekler Federasyonu Başkanı Himmet Kaya
Ataşehir İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Himmet Kaya'nın açılış konuşması yaptığı programda, Kaya; "Bizler Ataşehir'de farklı il derneklerimizi birlik ve beraberlik ile kardeşçe birleştirdik. Siyasi partilerden beklentimiz, bizlerin bu birlik ve beraberliklerine destek vererek; Türkiye'yi barış içinde yaşanabilir bir toplum haline getirmeleridir" dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK ATAŞEHİR'İ VE İBB'Yİ YÖNETMEYE TALİBİZ
Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü
Yeniden Refah Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sn. Mehmet Altınöz'ü ağırlamaktan dolayı ve sizlerle buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesini yönetmeye talibiz. Biz yeni gelmedik, geri geldik diyoruz" ifadelerini kullandı.

SİZLERDEN  DESTEK VE YETKİ ALMAYA GELDİK
İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Sizlerden destek almaya geldik. Bize yetki vereceksiniz, Ataşehir'i ve İBB'yi kazanacağız. Yeniden Ataşehir'i ve İstanbul'u düzenleyeceğiz. İlçemizin ve İstanbul'un haritalarını masaya yatıracağız ve eskiyen binalarımızı yenileyeceğiz, dönüştüreceğiz. 22 Yıldır iktidarda olanlara buradan seslenmek istiyorum. Niye bugüne kadar Ataşehir ve İstanbul'u dönüştürmediniz. İlçeler arasında o kadar fark var ki, bazı yerler adeta gece kondu ile dolu. İstanbul'un bir deprem şehri olduğunu en ufak bir çocuk bile biliyor. 10 Farklı şehrimizdeki depremde şehirlerimizin ne hale geldiğini gördük. Türkiye'nin haritasını önümüze koyarak, Milli Görüş belediyecilik, adil düzen anlayışıyla tekrardan tüm şehirlerimizi depreme karşı düzenlememiz ve hazırlamamız lazım. Bunları yapacak kaynaklar var. Para kaynağımız bugün faizlere gidiyor. Bizler bu faizlerle depreme dayanıklı konutları çok rahat şekilde inşaa edip, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza evlerini çoktan teslim edebilirdik. İstanbul'da tüm teşkilatlarımızla beraber; İlçeleri, mahalleleri, cadde ve sokakları, esnafları, pazar ziyaretleri ve ev ziyaretleri yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Pazarlardaki en büyük şikayet, insanlar ellerindeki çantaları ve poşetleri dolduramıyor. Hayat pahalılığı her gün karşımıza çıkıyor. İnsanların satın alma gücü zayıfladı. Türkiye'nin %46'sı yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Yeniden Refah Partisi olarak 14 - 28 Mayıs seçimleri kapsamında; 30 Maddeyi sıraladık.

ÖĞRENCİLERİMİZE ÜCRETSİZ AKBİL, KAHVALTI, YEMEK VE İNTERNET SAĞLAYACAĞIZ
İstanbul'da iktidara geldiğimizde 25 yaşına kadar okuyan öğrencilerimizin tamamının akbil aylık abonman bedelini biz karşılayacağız. Öğrencilerimizin internet ihtiyacını karşılayacak, okuyan öğrencilerimizin sabah kahvaltılarını ve öğlen yemeklerini bizler karşılayacağız. İstanbullu üreticilerden elde ettiğimiz sütler, diğer kahvaltılık ürünler doğrudan tedarik ile öğrencilerimizle buluşturacağız. İstanbul Halk Ekmekten evlatlarımıza vitaminli ekmekler vereceğiz. 

TRAFİĞE ÜCRETSİZ RAYLI HATLARI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ, YAŞAM MERKEZLERİ VE KREŞLER AÇACAĞIZ
İstanbul'un trafik sorununu çözmek amacıyla e-5 noktalarına, ana arterlere tramvay hatları hayata geçirilecek ve bu seferler ücretsiz olacak. Evde yaşlı bakım hizmetlerini geliştireceğiz, rehabilitasyon merkezlerini geliştireceğiz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız yaşam merkezlerimizde sosyal tesislerden yararlanacak, kurslara katılacak. Türkiye'de 5.5 milyon yalnız yaşayan insan var. İstanbul'da yalnız yaşayan vatandaşlarımıza yaşam merkezleri yapacağız. İstanbul'un 964 mahallesi'nde kreşler açacağız, annelerimizin işlere rahat gidip gelmelerini sağlayacağız. Şuanda İstanbul'da 100 olan kreş sayısını 5 yılda 964 mahallede hizmete açmış olacağız. 

HARAM GIDA, UYUŞTURUCU, LGBT DERNEKLERİ BİZİM İKTİDARIMIZDA İSTANBUL'A GİREMEYECEK!
İstanbul'da 5 yılda helal olmayan hiç bir gıda kalmayacak, İstanbul sınırlarındaki her yiyecek helal olmasına dikkat edilecek. Denetimler sıklaştırılacak, helal olmayan ürünler İstanbul'a sokulmayacak. İstanbul'da uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı mücadele edeceğiz. İstanbul'u kazandığımızda diğer ilçe belediyelerimizle birlikte, bizim iktidarımızla birlikte İstanbul'a asla uyuşturucunun girmeyeceğinin teminatını veriyoruz. Şehrimize ve neslimize sahip çıkacağız. Helal gıda, teknoloji ve uyuşturucu ile mücadelemizin amacı neslimize sahip çıkmak için sürdüreceğiz. LGBT derneklerini İBB'yi kazandığımızda derhal kapatacağız. Bizim amacımız sadece şehrimize sahip çıkmak değil, evlatlarımıza da sahip çıkmaktır. Çünkü vatandaşlarımız evlatlarının avuçlarından gitmelerini istemiyor. 

1 NİSAN'DA SİZLERİ SARAÇHANEDEKİ DEVİR TESLİM TÖRENİNE BEKLİYORUZ
İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Tüylü Milli Görüş İşareti yaptılar.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz son olarak, "1 Nisan sabahı sizleri sayın Ekrem İmamoğlu ile yapacağımız devir teslim töreni için sizleri Saraçhane'ye bekliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Programda; Dr. Fatih Erbakan, etkinliğe katılım sağlayan dernek yöneticileri ve partilileri selamladı. 31 Mart 2024 Genel seçimlerinde İBB ve Ataşehir Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozet taktı.

G H C8Iw V X A A Aq8S9