Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis - halk işbirliğini güçlendirmek amacıyla 2023 Yılının son huzur toplantısı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşti.

Gerçekleşen huzur toplantısına; Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İlçe Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz'ın yanısıra mahalle muhtarları, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve emniyet mensupları ile gazeteciler katıldı.

Toplantı da; 2023 yılında Ataşehir İlçesi geneli ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ataşehir'in 17 Mahalle, 1688 cadde ve sokak ile 427 bin nüfusa ev sahipliği yaptığı vurgulanarak, yabancı kayıtlı nüfusun 11 bin 740 kişi olduğu aktarıldı. Ataşehir'de; kategorize suçlar başta olmak üzere, 2023 yılında hizmet merkezleri, kişi varlığına karsı işlenen suçlar, mal varlığına bağlı işlenen suçlar ve suç aydınlatma oranları ile araç ve personel durumu ile ilgili bilgi verildi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Ataşehir'de 4 aydır görev yaptığını ve tüm sorunlarını yakından bildiğini Ataşehir'de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını vurguladı.Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, "Ataşehir İlçe Emniyet Müdürümüz Dolunay Kaya ve emniyet mensuplarımıza yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi.

Toplantıya katılım sağlayan isimler, mahalle ve kurumlarında gördükleri eksikliklerle ilgili görüşlerini paylaştı. İlçe Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, talepler noktasında ilgili birim sorumlularına talimat vererek, ilgili kişilerin bilgilendirilmesinin yapılacağını aktardı.