Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Selami İgrek, iş yoğunluğu nedeniyle Ataşehir Belediye meclis üyeliği görevinden istifa etti.

SELAMİ İGREK MECLİS VE ENCÜMEN ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
Ataşehir Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre; Ticaretle uğraşan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi şehir dışı seyahatlerinin sıklaşması ve işlerine odaklanmak amacıyla Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden başkanlık makamına vermiş olduğu dilekçesi ile istifa ettiği öğrenildi.

Dilekçe’nin işleme konulmasıyla birlikte, Ataşehir Belediyesi Encümen ve Meclis Üyeliği görevini yürüten Selami İgrek’in meclisteki görevi sona ermiş oldu.

4 YILDIR HİZMET ETME İMKANI BULDUM

İhtisas Komisyonu Üyeleri - Ataşehir Kayışdağı Mahallesiİstifasının ardından Ataşehir Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Selami İgrek, “2019 Yılından bugüne Ataşehir Belediye Meclisi’nde halkımız için hizmet etme imkanı buldum. Aktif ticaret faaliyetlerimin yoğunlaşması nedeniyle, halkımızın seçtiği belediye meclisi’nde verimli ve etkin hizmet veremeyeceğimden dolayı meclis üyeliği ve encümen üyeliği görevimden istifa etmeye karar verdim ve dün itibariyle dilekçemi başkanlık makamına ilettim. Bundan sonraki süreçte, daha çok il dışında olacağımdan dolayı böyle bir karar aldım. Bizlere yaklaşık 4 yılı aşkın bir süredir; belediye meclis üyeliği ve encümen üyeliği yapma fırsatı sunan başta CHP Ataşehir İlçe Yönetimine, Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte aynı meclis çatısı altında görev yaptığımız tüm CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’li meclis üyesi arkadaşlarımıza da başarılarının devamını diliyorum. Ataşehir için, halkımız için her zaman bir birey olarak üzerimize düşen sorumluluklardan kaçınmayacağımı belirtiyor, bizi seçen seçmenlerimize de saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

KASKON GENEL BAŞKANI MECLİS ÜYESİ OLUYOR
Mehmet Alver
Selami İgrek’in istifası ile birlikte yedek 1.sırada yer alan Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver önümüzdeki Kasım ayında YSK’nın onayı sonrasında meclisteki yerini alması bekleniyor. Selami İgrek'in belediye meclisi'ndeki görevlerinden istifasının ardından encümen üyeliği, komisyon üyelikleri ve meclis divanındaki görevi yerine yeniden seçim yapılacak.