Ataşehir'de uzun yıllar siyaset yapan, İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği Kurucu Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Ayhan Kayaoğlu, Sivas'ın Suşehri ilçesinde MHP'den Belediye Başkan Adayı gösterildi.

27.Dönem AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı, 2019'da AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Ayhan Kayaoğlu; 2019 yerel seçimlerinden sonra Ataşehir'deki aktif siyasetten geri çekilmiş ve iş alanındaki çalışmalarını yoğunlaştırmıştı.

Son 1 Yıldır, ailesinin ve kendisinin uzun yıllardır ikamet ettiği Sivas - Suşehri ilçesinde yeniden siyasete atılan Ahmet Ayhan Kayaoğlu, bölgedeki kanaat önderleri, esnaflarlarıyla ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bugün açıklanan karar ile Suşehri ilçesinde MHP'den Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Ahmet Ayhan Kayaoğlu Kimdir ?

1982 yılında Sivas İli Suşehri ilçesinde doğdu.
İlk orta ve lise öğrenimini burada bitirdikten sonra geri kalan eğitimine İstanbul’da devam etti. Sırasıyla orta ve lise eğitimini Suşehri İmam Hatip Lisesinde (1999) tamamladıktan sonra İstanbul Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İçmimarlık bölümünü 2006 yılında başarıyla tamamladı. Lisans eğitimine devam ederken bir taraf tanda meslek hayatına başladı.2009 yılında Ataşehirin ilçe olmasıyla birlikte faaliyete geçen İstanbul Ataşehir Sivaslılar Dernek Yönetim kurulu Onursal Başkanlığı ve birçok STK'dada aktif görevleri bulunmaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.