İYİ Parti’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmeni Mukadder Açaz’ı ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Coşkun, öğrencilik yıllarından beri süregelen bir bağla bir araya geldiği öğretmenini ziyaret etti.

Ali Coşkun’un sürpriz ziyareti karşısında duyduğu şaşkınlığı dile getiren Tepeüstü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Mukadder Açaz, Coşkun’u 40 yıl önceki öğrencisi olarak hatırlayarak, “Ben onun çok akıllı ve uysal bir çocuk olduğunu biliyordum. Zaten sosyal medyadan da takip ediyorum. Gurur duyuyorum Ali’yle ve Ataşehir için çok güzel şeyler yapacağına yüzde yüz inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ali Coşkun’un belediyeyi kazanması durumunda kendisinin de destek olacağını belirten öğretmen Mukadder Açaz, özellikle Mustafa Kemal Mahallesi’ne dikkat çekti. Coşkun’dan bu mahalleye özel bir ilgi göstermesini ve vizyonunu değiştirmesini isteyen Açaz, gelecekteki belediye başkanının bu bölgeye yapacağı katkılara olan inancını dile getirdi.

Bu anlamlı ziyaret, Ali Coşkun’un Ataşehir’e yönelik projelerini ve mahallelerin ihtiyaçlarına duyarlılığını gösteren önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Ali Coşkun, eğitim hayatındaki öğretmeniyle buluşarak öğretmenlerin kutsal görevine olan saygısını ve minnettarlığını bir kez daha dile getirerek, Ataşehir için daha güzel yarınların müjdesini verdi.