Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Cumhuriyet'in 100. yılına ulaşmanın milletçe gururunu, coşkusunu ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan şunları ifade etti:

Ülke olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın coşku, gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet, milletimizin eşsiz fedakarlığı, tarifsiz mücadelesi neticesi bizlere armağan edilmiştir. Cumhuriyetimiz, asil bir ruha, yüce bir karaktere, tavizsiz bir hürriyet şuuruna sahip milletimizin en kıymetli ve en büyük eseridir.

Bugün bizlere düşen görev, ülkesinin değerlerini benimseyen ve milli duruşu özümseyen bireyler olarak Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere bu gururu taşımaktır. Ecdadımızın 100 yıl önce büyük bedeller ödeyerek kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesillerle her geçen gün daha da güçlenmeye, gelişmeye ve kalkınmaya devam edecek. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlu olsun.