Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nda yer alan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ile olan partiler arasındaki dayanışma ve bağı güçlendirmek adına yeni bir ittifak ile sürdürmeye devam ediyor.

Bir 9 kişi görseli olabilir

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Millet İttifakı olarak Ataşehir'de birlikte yol yürüdükleri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimine Kurban Bayramı nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Bir 12 kişi görseli olabilir

Bundan sonra "Kardeşlik İttifakı" olarak devam edeceğiz

Bir 8 kişi, haber odası ve yazı görseli olabilir

Başkan Metin Bayraktar ziyaretle ilgili Ataşehir Haber Ajansı'na yapmış olduğu açıklamada; "14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Saadet Partisi olarak CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimiyle birlikte mesailerimiz çok oldu. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar kazandık. Seçimin ardından "Millet İttifakı" misyonunu tamamlasada, biz Ataşehir'de değer verdiklerimizle "Kardeşlik İttifakı" ile buluşmaya devam edeceğiz. Ve bu kapsamda CHP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, bayramlaşmak istedik. Böylelikle kardeşliğimizin, dostluğumuzun partiler arasında sürmesini arzu ve temenni ediyoruz. Celal Yalçın ve yönetiminin yanısıra bayramlaşma programına gelen diğer partili Milletvekili, Parti Meclis üyesi genç kardeşlerimizi de tanıma fırsatı bulduk. Partiler olarak geçmiş seçim sürecinin yanısıra bayramlaştık" ifadelerini kullandı.