Kıymetli Hemşehrilerim ;

31 Mart 2024 yerel seçimleri için ilçemizde Belediye başkan Aday Adaylığı ve Belediye meclis üyesi aday adaylığı başvuruları başlamış olup, çok yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Göreve geldiğimiz tarih itibariyle yaklaşık 2 yıldır, İllçemizin sorunlarını tespit edip çözümleri ile ilgili çalışmalar yürütmekteyiz. İlçemizdeki 17 Mahallemizde , Mahalle Muhtarları, etkili fert, Mahalle esnafı ve tüm hemşehrilerimizle Projelerimizi paylaşarak İlçemizi nasıl yöneteceğimizle ilgili fikirlerimizi anlatıyoruz.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda 31 Mart 2024 yerel seçimleri resmi aday adaylık süreçleri devam ederken, belediye başkan aday adaylık sürecinde ise başvurular sona erdi.

MECLİS ÜYELİKLERİ BAŞVURUSU 100'E YAKLAŞTI
İlçe Başkanı Metin Bayraktar, Ataşehir Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada; "İlçemize gelerek Belediye başkan Aday Adaylığı formunu teslim eden Adaylarımızın, Ataşehirde Şeffaf yönetim inançları ve kararlılıkları çok net görülmektedir. İlçe Meclis üyesi aday Adaylığı için ilçemize gelerek yapılan başvuru sayısı 100 civarındadır. Aday adaylığı başvuru süreci devam etmektedir. Meclis üyesi aday Adaylığında dikkatimizi çeken diğer bir husus ise çok farklı kesimlerden hemşehrilerimizin aday Adaylığı başvurusu yapmasıdır. Saadet Partisi Ataşehir ilçe teşkilatı olarak, her kesimden Meclis üyesi Adaylarının, Hemşehrilerimiz Adına söz Alması bizleri mutlu etmektedir. Ülkemizin zorlu süreçten geçtiği bu günlerde, Belediyelerdeki İsrafı engelleme, yerinde doğru proje ve Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda, inşallah Ataşehir Belediyesini kazanarak Milli Görüş Belediyeciliğini Ataşehir halkımıza kazandıracağız.31 Mart 2024 yerel seçimlerinin şimdiden İlçemiz, İstanbul ve Ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Zafer inananlarındır ve Zafer Yakındır." dedi.

4 İSİM BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI
Belediye Başkan aday adaylığı için 4 ismin başvuru yaptığını aktaran Başkan Bayraktar, belediye başkanlığına talip olan aday adaylarının; İsa ESER, Avni TİRYAKİ, Mehmet AKAGÜNDÜZ ve İshak GÜRER'in olduğunu söyledi.