İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Niyazi Yaman, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış bu eşsiz zaferle yüce milletimiz hiçbir zaman esaret altında yaşamayacağını, istiklal ve istikbalinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

30 Ağustos; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu yüce milletimizin ve onun bağrından çıkan kahraman ordumuzun kararlı ve şanlı mücadelesi sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Bugün de bize ilham veren kutlu zaferin bize verdiği ruhla vatanımız ve milletimiz için aynı inanç ve iradeyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin 101. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanları başta olmak üzere, canları ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.