İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü yetkilileri, Ataşehirli mahalle muhtarlarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinlediler, ilgili bölgelerde inceleme çalışmalarında bulundular.

Geçtiğimiz hafta Ataşehir’in ulaşım ve trafik sorunlarının çözülmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi yetkilileri ile muhtarlar ve vatandaşlar bir araya gelmişlerdi. Bu kez de İBB yetkilileri, yerinde ve etkili çalışma yapabilmek adına Ataşehir’in Örnek, Mustafa Kemal, Fetih ve İçerenköy mahallerini ziyaret ederek muhtarlarla buluştular.

İBB Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Cemil Özinan, İBB Muhtarlık İşleri Ulaşım Dairesi Planlama ve Koordinasyon Sorumlusu Yasemin Şalvarlıoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Atasehir Bölge Sorumlusu Mehtap Gündoğdu, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü Ataşehir Bölge Sorumlusu Tuğçe Kaya’nın katıldığı ziyarette, Ataşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Argunşah da eşlik etti.

Ziyaret çalışmaları kapsamında, mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen İBB yetkilileri, ulaşım sorunlarının hızla çözülmesi için Ataşehirli muhtarlarla birlikte koordineli şekilde çalıştıklarını belirttiler.

Örnek Mahallesi Muhtarı Sinan Emrah Yıldırım, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Murat Batu, Fetih Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Şimşek ve İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, İBB yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek vatandaşların sorunlarına ve taleplerine dair bilgileri paylaştılar.