Kadıköy, Maltepe'nin ardından Ataşehir Belediyesi'de toplu iş sözleşmeleri kapsamında Disk Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 No'lu Şube ile yaklaşık uzun zamandır süren görüşmeler bugün Belediye yetkililerin ve sendika yetkilileri arasında son görüşmelerle uzlaşı ile bitti.

Ataşehir Belediyesi, diğer ilçe belediyelerine göre grevsiz ve şube yetkilileriyle sözleşme imzalayan ilk belediye oldu.Sözleşme imza törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, İşletme İştirakler Müdürü Mehmet Şimşek, Disk Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Arıkan, Şube ve Büro Temsilcileri katıldı.

Başkanlık toplantı salonunda yapılan sözleşmeye göre Ataşehir Belediyesi - Sendika arasında yapılan görüşmeler sonucunda uzlaşı kararı çıktı ve sendikaya bağlı üyelerin net maaşı 4970 TL oldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de yaptığı açıklamada; "Toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz, uzlaşmayla sonuçlanmıştır. Ataşehirimiz’e herhangi bir sorun yaşatmadan gerçekleştirdiğimiz toplu iş sözleşmesinin, çalışma arkadaşlarımıza ve Ataşehirimize hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Resim

Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve ofis görseli olabilir