Ferhatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Kaya, "30 Ağustos Zafer Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ferhatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Kaya, mesajında şu ifadeleri kullandı;

Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı, milletimizin zalimlere karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıldönümünü milletçe gurur ve onurla kutluyoruz.


Türk Milleti'nin yeniden doğuşunu müjdeleyen Büyük Zafer yalnızca bizim değil; tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.


Kazanılması kolay olmayan bu eşsiz zaferin ardında her türlü imkansızlıklara rağmen, canı pahasına vatanını müdafaa eden aziz milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun cesareti ve fedakarlığı vardır.


Bizler de Cumhuriyetimize hayat veren Milli Mücadele’nin yüce ruh ve şuuru ile kahraman şehitlerimizin yüksek maneviyatını kendimize rehber edinerek yolumuzu aydınlatacak; millet olarak ecdadımıza ve gelecek nesillerimize karşı taşıdığımız sorumlulukla, birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlarımıza hep beraber yürüyerek Cumhuriyetimizi sonsuza dek yücelteceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle başta bu kutlu zaferi bizlere hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şanlı tarihimizin her döneminde bu toprakları bize ebedi vatan yapma uğrunda canını feda etmiş Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların aziz emanetlerini ve gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.