Portekiz'in Albufeira kentinde yapılan şampiyonaya, 70 ülkeden 2000'e yakın kişi katıldı.

Portekiz'de düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda 91 kilo ağır siklet kategorisinde rakibini yenerek Şampiyon olan Ataşehir Belediyesi lisanslı sporcusu Kadir Yıldırım, Başkan İlgezdi'yi makamında ziyaret ederek madalya ve kupa heyecanını paylaştı.

Şampiyonluk sonrasında kupasıyla birlikte Türkiye'ye dönen milli sporcu Kadir Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi belediye antrenörü Milli Sporcu Ecevit Tikicieri ile birlikte ziyaret etti.

Resim

Başkan İlgezdi, "Ataşehir Belediyesi olarak kuruluşumuzdan bugüne birçok farklı branşta sporcumuzun yetişmesini sağladık. Belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda faaliyete geçen Spor İşleri Müdürlüğümüz ile Ataşehir'i sporun başkenti yapacağız. Başarılı sporcumuz, kardeşimiz, dünya şampiyonumuz Kadir Yıldırım'ı tebrik ediyor, göğsümüzü kabartan nice başarılar diliyorum." dedi.

Resim

Milli sporcu Kadir Yıldırım, Başkan İlgezdi'ye spor alanında yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.Genç sporcu'ya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez'de eşlik etti. Başkan İlgezdi'yi ziyaret sonrasında Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Ekrem Köse'yi ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir