Ataşehir'de faaliyet gösteren Demokrat Parti Ataşehir Kurucu İlçe Başkanı, İstanbulum Medya - Mimarlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kavalcı'nın kızı Büşra Kavalcı, Üsküdar'da düzenlenen nikah töreni ile hayatını Ömer Yücekaya ile birleştirdi.

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleşen nikah merasimine; Önceki dönem İçişleri Bakanı - İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Demokrat Platformu Başkanı Harun Hınız ve platform üyeleri, Kamu Hastaneler Birliği Başkanlarından Prof. Dr. Kamil Özdil, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, AK Parti Ataşehir Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Naim Yağcı, Belediye Meclis Üyeleri Bayram Varol, Erdal Kaya'nın yanısıra Ataşehir'de birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisi, temsilcisinin yanısıra Kavalcı ve Yücekaya ailelerinin akrabaları ve dostları katıldı.

Gerçekleşen nikah akdini; Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen kıyarken, nikah şahitleri ve davetlilerin eşliğinde Büşra ve Ömer çifti ömür boyu mutluluğa evet dedi.

Genç çiftin evlilik cüzdanını ise, Önceki dönem İçişleri Bakanı - İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu verdi. Soylu'nun Kavalcı ailesi ile geçmişten gelen dostluğunu vurgulayarak genç çifte nasihatler ve tavsiyelerde bulunması ise dikkatlerden kaçmadı. Soylu son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en az 3 çocuk sözünü bu kez Büşra ve Ömer çiftine yinelemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kıyılan nikah merasiminin ardından genç çiftler ve aileleri tebrikleri kabul ettiler.