Ataşehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevini yürütmüş olan Turan İpşiroğlu'nun kızı genç yaşta yaşama veda etti.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Turan İpşiroğlu'nun kızı 26. Dönem Savcı Adayı Büşra İpşiroğlu vefat etti.

İpşiroğlu’nun kısa bir süredir hastanede tedavi gördüğü, geçirdiği ameliyat sonrası enfeksiyona bağlı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'ta, "26. Dönem Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adayımız Büşra İpşiroğlu'nun tedavi gördüğü hastanede vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli adayımız Büşra İpşiroğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.


Yargıtay Üyesi Mehmet Yılmaz’da sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yılmaz, “26. Dönem Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adayı, Türk yargısının geleceği, genç meslektaşımız Büşra İpşiroğlu’nun vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Büşra İpşiroğlu'nun cenazesinin bugün Maltepe İlçesi Gülsuyu Gül Cami'nde kılınacak namazın ardından Başıbüyük Mezarlığı'na defin edileceği öğrenildi.