Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Duran Acar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı.

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Duran Acar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bugün, Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü, büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet; en zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesini zaferle neticelendiren milletimizin, şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesidir.

Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de milletçe tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe güvenle bakacağız. Cumhuriyetimizi demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, sosyal devlet gibi çağdaş devletlerin ilkeleri ile taçlandıracak ve dünyada daha saygın bir konuma gelmesi için hiç durmadan çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve tüm komşularımın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum.