Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerini yürüten Murat Başesgioğlu, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver'i geçirmiş olduğu sağlık operasyonu sonrasında Ataşehir'de bulunan Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Merkezi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçtiğimiz ay kalbe bağlı kapalı Koroner Arter Baypas Ameliyatı olan Kastamonu STK'larında uzun yıllar özveri ile başarılı çalışmalara imza atan ve geçtiğimiz yıl Kastamonu Konfederasyonu Başkanlığı'na seçilen Mehmet Alver, geçirmiş olduğu kapalı ameliyat öncesi ve sonrasında gerek tedavi gördüğü hastanede, evinde ve KAS-KON'da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Yıllardır süre gelen arkadaşlık ve dostluklarını her toplantıda, her platformda dile getiren KASKON Genel Başkanı Mehmet Alver ve Eski Bakan Murat Başesgioğlu, bu kez sağlık için buluştu.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerini yürüten Murat Başesgioğlu, Kastamonu Konfederasyonu Başkanı Mehmet Alver'i geçirmiş olduğu sağlık operasyonu sonrasında Ataşehir'de bulunan Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Merkezi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Başesgioğlu, Başkan Alver'e geçmiş olsun dileklerini sunduktan sonra Konfederasyon çalışmaları ve genel gündeme dair sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Alver'de, ziyaretten dolayı Bakan Murat Başesgioğlu'na teşekkürlerini iletti. Bakan Başesgioğlu, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan H. Salih Kubilay Vatandaş, Mehmet Diribaş ve Çetin Duman'a başarılar diledi.

Bakan Başesgioğlu'nun ziyaretinde; KASKON Genel Başkan Vekili H.Kubilay Salih Vatandaş, Genel Sekreter Mehmet Diribaş, Genel Başkan Yardımcısı Çetin Duman, Cengiz Yıldız, Muhasip Üye Mustafa Yıldız ve KASKON Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Erdoğan Çetiner hazır bulundu.

Murat Başesgioğlu Kimdir?
Türkiye Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini 2007–2009 yılları arasında sürdürmüştür. Bu görevinden önce 2002–2007 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 1997–1998 yılları arasında ise İçişleri Bakanlığı görevini yürütmüştür.