İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında başlatılan "Sende Duy Beni" projesi Ataşehir'de uygulandı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Ataşehir İlçesi’nde bulunan kültürel faaliyetlere katılma imkanı bulamayan engelli çocuk ve gence yönelik olarak “Sen de Duy Beni” Projesinin final programını Atatürk Mahallesi'nde bulunan Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi'nde gerçekleştirdi.

Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde, “Sen de Duy Beni” Projesi kapsamında öğrencilerle tanışılarak, sportif turnuvalarla ve sunumlarla daha çok sosyalleştirme ve internet üzerinden işlenen suç oranlarının düşürülmesi amaçlı, toplamda Ataşehir'de 500 öğrenciye “Güvenli İnternet” ve “Siber Zorbalık” konuları kapsamında sunumlar düzenlendi. Etkinliğe katılım sağlayan öğrencilere; polis ibareli kupa bardak ve polis anahtarlık hediye edildi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, “Sen de Duy Beni” Projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasına 42 öğrenci ve masa tenisi turnuvasına 45 öğrenci katılım sağladı. Futbol turnuvasında dereceye giren 18 öğrenciye, masa tenisi turnuvasında dereceye giren 10 öğrenciye spor ayakkabısı ve madalyaları verildi. Ayrıca seminerlere katılım sağlayan öğrencilere seminer öncesi ve sonrasında test yapıldı.