Ataşehir'de İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aynı zamanda CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı genç ve başarılı iş insanı - siyasetçi Aykut Yalçın, sıradışı bir düğün ile 'mutluluğa evet' dedi.

İstanbul Yelken Kulübü'nde düzenlenen nikahlı düğün merasimi öncesi Ramize Egi ile Aykut Yalçın çifti, özel yat ile Yelken Kulübü'ne gelerek mavinin sonsuzluğu eşliğinde siyasiler, sevenleri, akrabaları ve dostlarıyla birlikte bir ömür boyu 'mutluluğa evet' dediler. Genç çift günün anısına karşılıklı 'Zeybek' oynadılar.

Genç çiftin nikah aktini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi gerçekleştirirken, genç çiftin nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, Parti Meclis Üyesi Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile diğer isimler üstlendi.

Genç çiftin evlilik cüzdanını ise CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, gençleri tebrik ederek Ramize Egi'ye verdi. Nikah aktinin gerçekleşmesinin ardından genç çift, tebrikleri kabul etti.

Genç çiftin mutlu gününde; Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra binin üzerinde çok sayıda davetli katıldı.