Gençlerin spora teşvik edilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği'ne bağlı U-17 Kategorisi bulunan 12 farklı takımın katılımıyla U-17 Yaş Grubu Futbol turnuvası fikstürü belli oldu.

25 Şubat'ta başlayacak ve 18 Mart'ta final maçı ile sona erecek turnuvaya katılacak takımlar ise şu şekilde; Çamoluk Spor, Öz Esatpaşa Gençlerbirliği Spor, Ataşehir Doğuş Spor, Öz Ataşehir Spor, Örnek Gençlik Spor, Yonca Spor, Site Spor, Taç Spor, Fetih Kelkit Spor, Kayışdağı Spor, Libadiye Spor, Ataşehir Gücü olarak açıklandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı - Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse düzenlenecek turnuva ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Köse, "Öncelikle ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz. Gençlerimizin bilinçlenmesi, sağ duyulu olması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için Ataşehir Belediyemiz ve Amatör Spor Kulüplerimizle birlikte 1 Nisan'da başlayacak U-17 ligi öncesinde Ataşehir'de U-17 Kategorisi bulunan 12 spor kulübümüzün katılımıyla turnuva düzenleyeceğiz. Final maçımızı ünlü bir hakemimiz yönetecek. Böylelikle gençlerimizin depremin olumsuz etkilerinden psikolojik etkilenmemeleri için Turnuvadaki ana temamız "Dayanışma, Kardeşlik, Birlik ve Mücadele" olacaktır. Şimdiden turnuvamızın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

U-17 YAŞ GRUBU FUTBOL TURNUVASI FİKSTÜRÜ