Ataşehir'de bulunan devlet okullarında okuyan öğrencilere yönelik, Ataşehir Belediyesi tarafından kahvaltı ikramı yapıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Spor İşleri Müdürlüğü personeli ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla geçtiğimiz iki hafta içerisinde 2 farklı okulda öğrenim gören öğrencilere yönelik sabah kahvaltısı etkinliği kapsamında "Poğaça ve Meyve" suyu dağıtıldı.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, "Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'nin öncülüğünde ilçemizde farklı mahallelerdeki öğrenci yoğunluğunun söz konusu olduğu okullarımızda öğrencilerimize günü birlik, poğaça ve meyve suyu dağıtıyoruz. Öğrencilerimizin güne sağlıklı beslenerek başlamalarını sağlıyoruz. Çağrıbey İlkokulu, Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlkokulu - Ortaokulu, Celal Yardımcı İlk ve Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerimize bu dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluğu görmek, teşekkürlerini almak ve veli olan anne - babalarla buluşmak bizleri mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, "Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'nin liderliğinde Ataşehir Belediyesi olarak öğrencilerimize yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimize aralık vermeden devam edeceğiz" dedi.