Prof. Faik Somer Spor Lisesi Spor salonunda 2023 yılının en geniş katılımlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ın yanısıra kamu kurum müdürleri ve personelleri, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ve yönetimi, Kızılay Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Ayla Tetik ve yönetimi ile genç Kızılay Gönüllüleri, Prof. Prof. Faik Somer Spor Lisesi müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada: “ Kan stoklarımızda azalma oluyor. Bunu gidermek üzere hem Valiliğimizin koordinesinde hem Ataşehir Kaymakamlığı olarak Kızılay ile beraber kan bağışı kampanyası düzenledik. Bütün kurumlarımızla toplantılar yaptık. Bir kan bir can kurtarır diyoruz. Ataşehirlileri kan bağışına davet ediyoruz. Bu kutsal bir görev. Hepimizin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Bu anlamda her kesi kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Kaymakam Ertaş ve beraberindeki heyet, sırasıyla kan bağışı çadırı ve kan verilen noktaları ziyaret ederek duyarlılık gösteren personel ve vatandaşlara teşekkür etti. Kan bağışı kampanyası 7 Ocak Cumartesi günü saat 20:00'de sona erecek.