Fotoğraf açıklaması yok.
Manavgat Belediyesi ile iletişime geçen Ataşehir Mahalle Muhtarları belediye tarafından tespit edilen ihtiyaç malzemelerini muhtarlıklarda yardım kampanyası kapsamında vatandaşların duyarlılığı ile topladı.
Bir ayakta ve açık hava görseli olabilir

Özellikle yardım kampanyası kapsamında; "Medikal, kişisel hijyen, temizlik, ev tekstili ve mutfak malzemeleri" muhtarlıklarda kabul edildi.

Yardım malzemelerini toplayan Ataşehir Mahalle Muhtarları ortak açıklama yaparak; “Değerli Ataşehirli komşularımızın da bildiği üzere ülkemiz çok zor zamanlardan geçiyor. Bizler de Ataşehir Mahalle Muhtarları olarak bir araya gelerek bir dayanışma çalışması başlattık. Katkısı bulunan Ataşehir’li komşularımıza ve lojistik desteği veren Ataşehir belediyemize teşekkür ediyor, bölge halkının acılarını paylaşıyor ve böylesi üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Bir açık hava görseli olabilir
Toplanan malzemeler Ataşehir Belediyesi’nce muhtarlıklardan araçlarla alınarak mahalle muhtarlarının katılımıyla Afet Koordinasyon Merkezi’nde Antalya’nın Manavgat İlçesine gönderilecek yardım tırına yüklendi.

Öğlen saatlerinde yola çıkan yardım tırı ertesi gün Manavgat Belediyesi’nin kurmuş olduğu afet koordinasyon merkezi deposuna ulaştı.
Bir Muhtar Hasan Özdemir dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Yardım tırındaki malzemeler Ataşehir Muhtarlarını temsilen Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Hasan Özdemir ve Fetih Muhtarı Abdülkadir Şimşek’in gözetiminde belediye personelince belediye deposuna indirildi.