Yeni doğum yapan anneleri bu özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Ataşehir Belediyesi, ailelerimize destek olmak amacıyla “Hoş Geldin Bebek” seti hediye ediyor.

Covid-19 kurallarına uygun olarak teslim edilen paketlerde bebekler için; şapka, kısa kollu ve uzun kollu iç zıbınlar gibi gerekli malzeme bulunuyor.

Yurttaşlarımızın maddi durumlarına bakılmaksızın, bebeklerinin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Doğan her bebek, yeni bir umut, yeni bir gelecek. Hoş Geldin Bebek" paketimizle anne - babaların kapılarını çalıyor, onlara her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Bebeklerini mutlulukla, sağlıkla büyütmelerini diliyoruz.”

Ataşehir’de ikamet şart

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen projeden, Ataşehir sınırları içerisinde ikamet eden, yeni doğan ve 3 aylık bebek sahibi olan bütün aileler yararlanabilir.

Aileler Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezi’nden 1016 dâhili hattını arayarak başvuruda bulunabilir.