Dayanışma kahvaltısına; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yöneticileri, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve İlçe Yöneticileri, Saadet Paritsi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar ve İlçe Yöneticileri, İYİ Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sol Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Demir, Memleket Partisi Ataşehir İlçe Yönetimi, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Doğan Çakmak, Ataşehir Belediye Başkan Danışmanı Hakkı Altınkaynak'ın yanısıra Ataşehir'deki sivil toplum kuruluşları başkanları ve temsilcileri, mahalle muhtarlarının yanısıra ASİDAD Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği (ASİDAD) Başkanı Sevgi Uluğ, "2016 yılında kurmuş olduğumuz derneğimiz bugüne kadar birçok sosyal, kültürel faaliyetler yaptı. Pandemi sürecinde sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi askıya almıştık. Uzun bir aradan sonrada yeniden biraraya geldiğimiz içinde mutluyuz. Aşık Veysel'in dediği gibi "Dava İnsanlık Davası" hep birlikte insanca yaşamak ve yaşatmak için el ele, gönül gönüle birlikte daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar. Hep birlikte daha iyi şeyler yapmak için çalışacağız. Önümüzde bir seçim var, bu seçimde çok büyük umutlarımız var. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ataşehir Sivas Kültür Dayanışma ve Eğitim Derneği (ASİDAD) Başkanı Sevgi Uluğ ve yönetim kurulu üyeleri dayanışma kahvaltısına katılım sağlayan davetlilerle yakından ilgilendi. Başkan Sevgi Uluğ, masalardaki konuklarla birlikte tekli ve toplu olarak fotoğraf çekinerek, ASİDAD'ın yeni dönemde farklı çalışmalar yapacağının sinyalini vermiş oldu.