5A40De5F 96A1 4Dd6 8Cea 857B57Ba184C

Programa ADD Genel Sekreter Yardımcısı Önder Polatoğlu, ADD Ümraniye Şube Başkanı Feridun Ovalı ve diğer şube başkan ile yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Çiçek ve yönetimi, CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri, Ataşehirliler ve davetliler katıldı.

ATATÜRK’ÜN ARMAĞANINI KORUMAK BİZİM BORCUMUZDUR
Başlıksız 2334

Programda ADD Ümraniye Şube Başkanı Feridun Ovalı ve ADD Genel Sekreter Yardımcısı Önder Polatoğlu kısa selamlama konuşması yaparken, Şube Başkanı Seda Demir Günel ise, “Tüm dünya için ilham kaynağı olan büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük armağanı olan Cumhuriyetimizin 102’nci yıl dönümü kutlu olsun. Atamızın ilke ve devrimleri ışığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizle birlikte kadın, erkek eşitliğinin eğitimin bilimsel ve akılcı yöntemlerle temellendirilmesine, hukukun üstünlüğüne, üretmeyi, geliştirmeyi, çağdaş medeniyetler seviyesinde olmamızı hedefleyen ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu büyük armağanını korumak gelecek nesillere aktarmak, bizim borcumuzdur. Ama şu an maalesef, karanlık dönemin içerisindeyiz. İlerlemek ne kelime, tam tersine gerilemiş durumdayız. Ne canımız ne malımız ne de umudumuz garanti altında. Geleceğimiz karartılmış durumda. Mutsuz, itaat eden, sorgulamayan, bir millet yaratıldı. Anayasamızın ilk dört maddesi, değiştirilmeye çalışıyor. Bir de kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün meclisinde birlik ve beraberliğimizi bozmak için kurulmuş olan terör örgütü liderinin oraya çağrılması talebi gibi bir yüzsüzlükle karşı karşıyayız.” Dedi.

YENİDEN ATATÜRK CUMHURİYETİ İÇİN HAREKETE GEÇMENİN TAM VAKTİDİR
Başkan Seda Günel, “İşte bizim artık bu duruma dur dememiz gerekmiyor mu, ses çıkarmamız gerekmiyor mu?” diyerek bize düşen yeniden bir olmak, birlik olmak ve terör örgütü liderinin gazi meclise çağrılmasına karşı ses çıkarmak gerekiyor. Yeniden Atatürk Cumhuriyeti için hep birlikte harekete geçmenin tam vakti gelmiştir. Biz korkmadan yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk demeye devam edeceğiz.” İfadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Konser-3Konuşmaların ardından Nağme Halk Oyunları Topluluğu ile ADD Ümraniye Şubesi Türk Halk Müziği Korosu performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı.

Add 3-1