Ataşehir’de aktif faaliyetleri bulunan Malatya İl Derneği, Vakıf ve Malatya iline bağlı köy dernekleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı olan hemşehrileri Onursal Adıgüzel'e tam destek verdiklerini açıkladı.

008Ca797 C411 419F Ae95 Bb9C6162Db73

Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkanı Necati Bozkurt'un sözcülüğünü üstlendiği toplantıda; 20 Dernek, 1 Vakıf adına ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak, il ve ilçelerimizi yönetecek belediye başkanlarımız seçilecektir.Cumhuriyetimizin 100. yılında toplumumuzun her zamankinden daha fazla demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, adalete ve çağdaş yerel yönetim anlayışına ihtiyacı vardır. Bu anlayışla, Yerel Seçim sürecine girdiğimiz günlerde Ataşehir’de aktif faaliyetleri bulunan Malatya İl Derneği, Vakıf ve Malatya iline bağlı köy dernekleri olarak düşüncelerimizi siz Ataşehirli komşularımızla paylaşmak amacıyla bir araya geldik.

C3D4D565 1079 4A48 97B1 B3B6764Dc3C7

Şimdiye kadar önemli görevler üstlenerek milletimize hizmet etmiş, kıymetli hemşerimiz; Sayın Onursal ADIGÜZEL‘ in Atatürk ilkelerine, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine, hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağına, İnanç, siyasi görüş, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmadan, çalışkan, dürüst ve adil olacağına, yönetiminde liyakatli davranacağına, kamu yararını gözeteceğine, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine, gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, dezavantajlı vatandaşlarımıza yaşanılabilir, sağlıklı ve güvenli bir kent oluşturacağına tüm Ataşehirlilere eşit şekilde hizmet edeceğine inancımız tamdır.

Onursal Adıgüzel'in yanındayız
Bozkurt son olarak; "Bizler bu süreçte Ataşehirde yaşayan ve aşağıda imzası bulunan Malatyalı Dernekler olarak, Değerli hemşerimiz, Ataşehirimizin öz evladı Sn. Onursal ADIGÜZEL’in her zaman yanında olacağımızı ve ona destek vermekten onur ve gurur duyacağımızı Ataşehirli komşularımız ile paylaşmak isteriz." ifadelerini kullandı.

Hemşehrilerimin desteği çok önemli
325Bf654 54E8 4C7B 8C56 9D4Dd60C31Bc

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ise, "Öncelikle bu anlamlı desteğiniz için teşekkür ediyorum. Kendimi iyi bir Malatyalı olarak tanımlayabilirim. Malatya’da doğdum, Malatya’nın ilçelerini bilme şansım oldu.  Ataşehir’e üniversite eğitimi kapsamında gelmiştim. Şimdi belediye başkanlığı noktasında yeni bir yola çıkıyoruz, bu anlamda sizlerin desteği son derece önemli. İnsanlar kadim dostları sayesinde ayakta dururlar ve ileriye doğru umutla bakarlar. Bugün burada desteğini açıklayan derneklerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir kampanya süreci yürütüyoruz. Ataşehir’de kendim dışında, İBB seçimlerini kazanmak istiyoruz. Bu anlamda Ekrem İmamoğlu başkanımıza güçlü desteğinize ihtiyacımız var. 16 Milyon İstanbullu’ya hizmet eden ve eşit hizmet vererek yöneten bir başkanımız var. Ataşehir’de ve İstanbul’da hayal ettiğimiz projelerin gerçekleşmesi ve devam etmesi için çok önemli. İstanbul seçimleri bugün Türkiye’nin en önemli gündemini oluşturuyor. Gençlerimize umut olmak için seçimleri kazanmamız gerekiyor. Türkiye’de yargı, anayasa baskıya alınmış durumda. Bu seçimler çok önemli. Malatyalı hemşehrilerimin desteği çok önemli. İyi ki varsınız." dedi.

Onursal Adıgüzel'de desteklerini açıklayan hemşehri derneklerine teşekkür etti.

Onursal Adıgüzel'e Desteklerini açıklayan Dernek ve Vakıf yöneticileri ise şu şekilde;

Necati BOZKURT, Ataşehir Malatyalılar Dernek Başkanı

Sadık DÖNMEZER, Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD)

Çağrı AVCU, İNTİSAD Başkan Vekili

Abidin İNAN, Arguvan Eğitim Vakfı Başkanı

Doğan İNANMAZ, Arguvan Merkez Dernek Başkanı

Mustafa DUMAN, Kürecik Dernek Başkanı

Bekir YILDIZ, Arapgir Koru Köyü Dernek Başkanı

Mehmet Ali TANRIVERDİ, Arapgir Onar Köyü Dernek Başkanı

Hulisi ŞAHİN, Çakırsu Köyü Dernek Başkanı

Bektaş YILDIRIM, Uzun Hasan Köyü Dernek Başkanı

Aziz HANBAY, Seydiuşağı Köyü Dernek Başkanı

Mustafa GELİR, Ermişli Köyü Dernek Başkanı

Burhan BÜYÜKTARLA, Eski Arapgir Dernek Başkanı

Muharrem ARDUÇ, Gökağaç Köyü Dernek Başkanı

Erkan GENÇ, Çavuş Köyü Dernek Başkanı

Gündüz YÜCEBAĞ, Gürge Köyü Dernek Başkanı

Mustafa YÜCE, Ahlasuşağı Köyü Dernek Başkanı

Hıdır PEKGÜZEL, Yamaç Köyü Dernek Başkanı

Hacı Ali YILMAZ, Eymir Köyü Dernek Başkanı

Mehmet Ali PARLAK, Bellikler Köyü Dernek Başkanı

Ali Başar TEMİZ, Kuyudere Köyü Dernek Başkanı

Bahadır ÇAĞDAŞ, Çayırlı Köyü Dernek Başkanı

Niyazi KARACA, Kışla Köyü Dernek Başkanı