DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı - İş İnsanı Cihan Aslan Özkan, Cumhuriyetin 100.Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı - İş İnsanı Cihan Aslan Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘benim en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Büyük bir gururla kutladığımız Cumhuriyetimiz 100 yıllık tarihiyle bizlere, Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişini ve bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerinin bitmediğini göstermiştir. Büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi, şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık.

“CUMHURİYETİMİZİN KUTLU OLSUN”

Aziz milletimizin bu kutsal emanetini daha da yücelterek ve yükselterek bizden sonraki nesillere bir miras devretmenin gayreti ve sorumluluğu içindeyiz. ‘Aziz milletimizin neleri başarabileceğini görmek isteyen kim varsa, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna iyi baksın!' Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur, barış dolu bir dünya ve esenlikler diliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanın bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.