Çatalçeşme Lions Kulübü, Cumhuriyetin 100.Yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çatalçeşme Lions Kulübü, Cumhuriyetin 100.yılı mesajında; " Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın yanı sıra, bu tarihi dönümü, ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemesi için bir fırsat olarak görüyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı, bize sadece bir zaman dilimi değil, aynı zamanda büyük bir mirasın devralındığını anımsatır. Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen bu tarihi olay, ülkemizi çağdaş dünyanın bir parçası haline getirme yolundaki büyük adımların başlangıcıydı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretileriyle aydınlanan nesiller, ülkemizi bilimde, sanatta, spor ve daha birçok alanda dünyanın önde gelen ülkeleri arasına taşıdılar.Milletimizin, yazdığı destanın adıdır CUMHURİYET.
Kurtuluş Savaşımız ve Cumhuriyetimizin kuruluşu sürecinde; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, birlik beraberlik içerisinde ortak duygu ve hedef etrafında kenetlenen Türk Milletinin yazmış olduğu bu destan, bağımsızlık ve egemenlik yolunda birçok millete örnek olmuştur.Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere emanet bırakan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarına, tüm Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.” ifadelerine yer verdi.